Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3909 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 556 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 487 zobrazení
  1. Dětská dopravní nadace

• 0 odpovědí
    • 443 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 477 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 564 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 587 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 587 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 717 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 482 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 562 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 544 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 522 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 627 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 460 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 736 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 544 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 835 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 681 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 803 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 677 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 479 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 541 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 519 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 544 zobrazení
  2. ŠKODA KODIAQ

• 0 odpovědí
    • 1.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Tak dnes v noci opět klasika, v noci bouřka a ráno koukám do apky a nejsem spojen. Docela opruz tyhle embasozážitky, bo jsa na cestách, nemohl jsem na hotelové dobíječce kontrolovat dobíjení přes apku, ale jen trubkoidně na displeji infotainmentu, nedejbože, kdybych si chtěl embéčko mobilem otevřít. Po cestě dom mě embéčko a pokusy o synchronizaci fakovalo, mám prý opakovat při příštím spuštění. No nic, až odpoledne doma pomohla již zde někde ve foru zmíněná rada, přepnout na účet hosta do offlinu a pak se přepnout na sebe do onlinu. Pak se embéčko zesynchronizovalo a zasejc je vše OK. Jako pokud to půjde takto dál, bude můj příští elektrowagen asi fakt Tesla ...  
    • Podľa špecifikácií na stránke predajcu by som ten Mannol nekupoval, lebo má uvedené všetky možné, dokonca aj také, ktoré sa tak trochu vylučujú. Ak sa ale pozrieš na stránku mannolu, tak v technickom liste sú uvedené už iba špecifikácie, ktoré sa navzájom nevylučujú, takže by to malo byť ok. https://www.mannol.de/create-pdf/26/en Ponaučenie: špecifikácie olejov si treba overovať priamo na stránkach výrobcov, a bude lepšie sa vyhýbať predajcom, ktorí zákazníkov zavádzajú v popisoch.
    • Ahoj, koukl jsem pod své nové eRSo a všiml jsem si, že výfukové potrubí před rozdvojením je promáčknuté. Aspoň mě to tak přijde že to je promáčklé a ne záměr inženýrů z Rajchu. Můžete mi to potvrdit kdo máte stejnou motorizací a nebo se v tomto vyznáte prosím. A může to mít vliv na výkon?
    • @Milan MM72Paradni report z zivota Roomstera. I na svuj vek je stale stale fesak se spolehlivou technikou. A ma vyhodu ze se o spoustu veci umis postarat sam. S roomsterem se stejnym motorem jsem mel nedavno tu cest. Slouzi v rozvazkove sluzbe a ma najeto pres 400 tkm. A stale spolehlive slouzi. Tak at slouzi co nejdele i tobe.
    • Ahoj ,vedeli by ste mi prosim poradit aky kabel ,alebo aku diagnostiku pouzit na fabia 1 2001,seat cordoba 1.4 2004 a vw Passat B7 ? Da sa kupit nejaka univerzalna?
  • Vytvořit nový...