Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3893 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 456 zobrazení
  1. Rolls-Royce opět válí

• 0 odpovědí
    • 456 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 456 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 456 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 456 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 456 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 456 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 455 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 455 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 454 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 454 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 454 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 454 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 454 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 454 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 453 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 453 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 453 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 453 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 452 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 452 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 452 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 452 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 452 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 451 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• A má to teda foukat nebo nemá? Když jsou tam výdechy, tak by to asi něco dělat mělo ne?
    • Prosím ( O3, 1,6 81kW), přišlo léto a projevilo se slabé chlazení manuální klimatizace. Nechal jsem doplnit, ale žádná výrazná změna nenastala. Dle mašiny, když je auto ještě připojeno a zapnu klimatizaci, nedojde ke změně tlaku na vstupní a výstupní hadici, tedy dle souseda po smrti kompresor klimatizace. Soused opravuje chladiče, ale není automechanik. Je ochotný klimatizaci vysát a po výměně ji opět naplnit. Je reální vyměnit kompresor svépomocí? Je nutné demontovat nárazník? Při horním pohledu je skoro nemožné dostat se k šroubům přívodního potrubí. Je možno se k nim dostat zespod vozu? V servisech mají plno a příští týden bych rád na dovolenou k moři. Díky předem za případné rady, případný návod jak postupovat. Ze servisního manuálu jsem nepochopil, jak při výměně postupovat
    • Aha, zajimave. Nekde jsem cetl, ze s odpojenym konektorem se nezavisle topeni nezapne. A prislo mi to logicke. Ale nezkousel jsem to. Topeni by nemelo jit zapnout, kdyz uz v baterii neni dost "stavy". Ale asi to teda informace nebere ze systemu chytreho dobijeni, ale proste si to zmeri napeti samo.   No to je asi jedno. Vzhledem k moji zkusenosti s vydrzi baterie nemam duvod to odpojovat.
    • Ano to je pas dole. Uvidime zajtra zatazovy test dialniciu v horucave. Co sa tyka vysledku, tak zjavne mali nsponahlo, olej nedoliali
  • Vytvořit nový...