Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3831 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 586 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 756 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 550 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 398 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 665 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 662 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 426 zobrazení
  1. IX. Škoda Tuning Doksy

• 0 odpovědí
    • 782 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 444 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 491 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 493 zobrazení
  2. Maybach jako SUV

• 0 odpovědí
    • 617 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 540 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 586 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 613 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 655 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 493 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 695 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 636 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 800 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 736 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 459 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 650 zobrazení
  3. Essen Motor Show 2013

• 0 odpovědí
    • 801 zobrazení
  4. Jak začínal Rolls-Royce

• 0 odpovědí
    • 537 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• No tak jsem pro jistotu našel ten ELM zub  mám to spárované s mobilem mám v mobilu tu app Vag DPF ale je to mrtvé, - no bohužel se mnou se ta elektronika nechce kamarádit , co se musí v tom mobilu ještě nastavit aby mi to vůbec něco ukazovalo? Díky 
    • tak vyměněn naftový filtr, tím to nebylo. Cestou ke známému opět výpadek, ale na diagnostice nic nebylo. Auto bez chyb. Prý by to dle popisu mohlo dělat čidlo na klikovce (zahřeje se hodí chybu a auto nejede), nebo relé 109, a potom bordel v elektrice. Eletrika byla v autě ok, tak půjdu cestou výměny prvně toho čidla. Akorát je tam tisícihran 9mm, měl jsem pouze dlouhý a ten tam nešel kvůli hadicím vepředu. Tak musím koupit tisícihran, a snad se mi podaří čidlo vyměnit.
    • vybrat stredovy panel je 20min a hned si pri nom 
    • staci ho prehnut smerom hore nech tam skoci ten tenky zobacik ak nie je skrceny , a potom docvaknut spodok
    • predpokladam, ze aj keby to niekto robi a povie ti cenu retrofitu, tak si si to rozmyslel   ja mam vzadu tretiu zonu a je zaseknuta, vali sa odtial nonstop vrely vzduch jedine co viem spravit, je zatvorit lopatky vyduchu rucne, ale aj tak cez to nieco vyjde von a cely stredovy tunel, stredova opierka (vnutro), su horuce nahradny servomotor mam davno kupeny, ale kedze tam treba rozobrat stredovu konzolu, tak sa do opravy nehrniem  
  • Vytvořit nový...