Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3934 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 917 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 631 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 558 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 858 zobrazení
  1. Světla ŠKODA ENYAQ iV

• 0 odpovědí
    • 824 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 564 zobrazení
  2. DFB - Fabia RS

• 0 odpovědí
    • 698 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 371 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 525 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 764 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 790 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 576 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 547 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 512 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 512 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 563 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 703 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 645 zobrazení
  3. 6.sraz SKODAHOME.cz

• 0 odpovědí
    • 793 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 588 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 369 zobrazení
  4. ŠKODA KODIAQ WRC SUV

• 0 odpovědí
    • 800 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 570 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 913 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Seš si jistý, že v tom autě máš dvojhmotý setrvačník?  Já jsem na své Fabii 1.9 TDI PD (kód motoru ATD) dělal opravnou sadu spojky a žádný dvojhmotý setrvačník tam nebyl.
    • Zdravím, mám fábiu 1.9tdi s 300 tisíc km a keď pustím spojku (je v nestlačenej polohe) počujem zjavne iný, jemne hučavý zvuk z priestoru motora a domnievam sa, že už je opotrebovaná dvojhmota. Pri vypínaní motora počut zahrkanie možno raz z 5tich razov ale občas bolo počuť hlavne pri voľnobehu pravidelný hrk spolu s rýchlosťou motora vo voľnobehu.   no servisák mi povedal, že na týchto starých autách to môže robiť aj úplne nová dvojhmota.   tak sa chcem opýtať, či s tým má niekto skúsenosti alebo či mi niekto vie poradiť, či sa to oplatí meniť? Ďakujem
    • Linka vpravo je zelená. Uzavírky to ukazuje docela spolehlivě a občas to trefí i nějakou tu kolonu. Infotainment online zaplacený do července 2026.
    • @laznick ahoj, mohol by si, prosím, poskytnúť kontakt na servis kde ti to podlepili? ja som bol už dvoch (PO, TT), kde ma odbili, že nič nepočujú
    • Ty P030X00 jsou misfire. U P190D00 so nejsem jistý, ale není to náhodou něco s chlazením nastaveného vzduchu? Jaká je teplota vzduchu na vstupu do motoru? Pokud nefunguje mezichladič správně, může jít do motoru příliš teplý vzduch a tím docházet k samozápalům. 
  • Vytvořit nový...