Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3912 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 611 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 900 zobrazení
  1. ŠKODA ENYAQ iV 80

• 0 odpovědí
    • 777 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 803 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 634 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 628 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 582 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 565 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 608 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 650 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 603 zobrazení
  2. Brouk na steroidech

• 0 odpovědí
    • 681 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 796 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 641 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 740 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 620 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 831 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 641 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 687 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 679 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 745 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 700 zobrazení
  3. Světla ŠKODA ENYAQ iV

• 0 odpovědí
    • 819 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 699 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 646 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Zkoušeli jste zadat Lauře "Zatop spolujezdcovi do zad"?   Zkoušel jsem to u pár oktávek a všude mi to začalo číst nějaký anglický text co cca odpovídá nějaké chybové hlášce ze systému  . Dělá vám to taky?
    • Je to typem kamery - tahle verze naváděcí pruhy nemá a je lowline. Měl jsem jí u minulé Scaly, umí to highline (jak mi bylo vysvětleno 😉). 
    • Ahoj, záleží na verzi samotné kamery. Vyšší verze mají pohyblivé vodící čáry a ty základní jen statické.
    • Zdravím,   mám Škodu Scalu 2019 1.0 TSi a mám "problém" s parkovací kamerou. Když zařadím zpátečku, tak vše funguje, obraz se ukáže a je to v pořádku. Akorát jsem si všiml, že když zatočím volantem, tak ty ukazatele vzdálenosti jsou stále rovně a neukazují mi, kam zatáčím. Je toto normální chování? U dalších vozů to funguje, tak se raději ptám, jestli jsem náhodou ve své Škodě tuhle "vychytávku" nevypnul. Nemám tam i takové ty žluté ukazatele, které by tam měli být. Na fotografii níže můžete vidět, jak to vypadá. Dá se to nějak zapnout, nebo to je dané?    Díky moc za odpověď!
    • Dobrý den,   měl bych dotaz ohledně překousaného kabelu - vyznačené v modré části, konkrétně žlutý (je to čtyřvodičový kabel v černé bužírce, snad je to na obrázku aspoň trochu dobře znatelné o který se jedná). O jaký kabel se jedná a jak cenově by se mohla pohybovat jeho výměna?  Předem děkuji za odpovědi.
  • Vytvořit nový...