Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3736 témat v tomto fóru

1. Hyundai a její pick-upu

• 0 odpovědí
    • 649 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 523 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 489 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 452 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 484 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 593 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 453 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 521 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 386 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 396 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 511 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 475 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 440 zobrazení
  2. ŠKODA SCALA MONTE CARLO

• 0 odpovědí
    • 631 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 677 zobrazení
  3. Nový čínský pick-up

• 0 odpovědí
    • 517 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 584 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 450 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 430 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 453 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 433 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 540 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 445 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 470 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 490 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Těžko říct, co se týče mě - nejsem moc vysoký a nemám problém s nastavením sedačky řidiče a ani středová loketní opěrka mi nečiní problém. Podotýkám, že mám SIII ve verzi Sportline, takže sedačky jsou o něco odlišné než u ostatních verzí. Naopak ani delší cesty ( klidně 1000 km) mi nečiní nějaké zdravotní problémy (a to i přes to, že mě občas zlobí záda). Doporučil bych vyzkoušet sedačku v jiném S III. 
    • Původní Kodiaq měl volitelně možnost přímé kontroly tlaku v pneumatikách - Asistent KONTROLY tlaku v pneumatikách. Nová verze podle návodu už nikoliv a zůstal jenom Asistent SLEDOVÁNÍ tlaku v pneumatikách. Nevíte, jestli by nešla nějak doplnit? Třeba kódováním + doplnění čteček + samozřejmě samotné senzory? Ten nepřímý způsob, který koncern obvykle používá je k ničemu. Dokonce i S4 má možnost přímého měření a má stejný infotainment.
    • Porsche Praha Smíchov. Doporučuji vyzkoušet, jestli podle VIN se na webu Škodovky nezobrazí tato akce. Pak by stačilo se objednat. U mě už nic nehlásí, jelikož už asi bude zapsáno provedení.
    • Na faktuře je: G 052527A2 PREVODOVY OLEJ VYSOKOTEPLOTNI Aditivum bylo Metaltec. Výměna pouze z preventivních důvodů, řadilo pěkně, ale už mělo 10 let a 88 000 kilometrů, servisní knížka z DE a tam o převodovém oleji nebyla zmínka.
  • Vytvořit nový...