Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3855 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 566 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 921 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 603 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 591 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 601 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 705 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 517 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 764 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 523 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 644 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 653 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 580 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 548 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 676 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 612 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 585 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 559 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 676 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 631 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 722 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 701 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 509 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 524 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 573 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Je to normalni, jde o proces vypalovani filtru pevnych castic. Pokud mozno nevypinat motor a nechat proces dokoncit (prestane sahara, volnobezne otacky klesnou).
    • Já bych řekl, že to je důsledek regenerace DPF. A nemá to nic společného jenom se škodovkami.    
    • ahoj, koupil jsem ojeteho superba 3 scout (rv 2021, 2TDI 147kw 4x4, najeto 94tis) a stava se mi, ze po kratke trase a vypnuti motoru jede naplno sahara a chladici kapalina take cirkuluje a z motoroveho prostoru jde pomerne velke teplo. Pokud jedu trasu delsi, tak po vypnuti auta sahara nebezi..   je to normalni? posledni vymena oleje provedena pred 2tis km a je ho tam dostatek. Ted jsem si toho naposledy opet vsiml u trasy po meste (najeto necelych 2km mestskou rychlosti). Po zaparkovani a vypnuti auta popisovany "problem".   mam to davat do servisu aby se na to podivali a nebo je to u Skodovek a tohoto motoru normalni? dekuju
    • Restartovat infotainment nepomůže? Sice to není ideální řešení, ale jo to lepší než vypnout zapalování a nastartovat znovu.
    • Ahoj, mám dotaz ohledně dokodování sledování dopravních značek. Je to možné dokódovat na Kamiqu MC 2020, když nemám virtuální kokpit? Jinak z asistentů mám skoro vše.  Předem díky za info. Roman  
  • Vytvořit nový...