Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3736 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 547 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 657 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 496 zobrazení
  1. ŠKODA na Tour de France 2019

• 0 odpovědí
    • 484 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 697 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 444 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 446 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 505 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 543 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 701 zobrazení
  2. Nissan a jeho ostrý pickup

• 0 odpovědí
    • 517 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 471 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 574 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 465 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 542 zobrazení
  3. Kola určená pro Mars

• 0 odpovědí
    • 567 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 562 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 661 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 682 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 515 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 562 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 809 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 491 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 675 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 687 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, snad se ptám ve správné diskuzi 😅 Octavia 3 r.v. konec 2017, Amundsen. Chci si znovu aktivovat Škoda Connect a to konkrétně jen Care Connect - vzálený přístup. Na stánkách ŠC , podle VIN vůz tuto funkci stále podporuje. Ale rok zpátky, jsem slyšel, že Škoda podporu pomalu ruší a v appce MyŠkoda toto už nepojede.   Je to pravda? Dík za postřehy. 
    • @rastik děkuji za reakci..v jakém AS jsi byl ? no jsem zvědavý, jak to budou majitelům dávat na vědomí, zdali opravdu budou každému posílat dopis, jak se zde v předešlé  diskuzi píše, či jak.  
    • @ski1961Dnes odpoledne jsem vyzvedával auto ze servisu (čelní sklo) a technik mi řekl, že také provedli aktualizaci SW virtuálního pedálu, že svolávačka jim dorazila dnes. Plus dělali ještě upgrade SW airbagů, taky svolávací akce.
    • @rastik prodejce neměl důvod tvůj virt.pedál deaktivovat, protože byl vyrobený v době, kdy problém nebyl. Od začátku výroby FL cca do konce února byly auta normálně dodávány s aktivním pedálem a až poté cca na přelomu února a března byl i z ceníků virt. pedál stažen a všichni od této doby, kteří již měli auto objednané s pedálem a bylo jim dodáváno v následujícíh měsících obdrželi auta s neaktivním pedálem a cca od prázdnin, přesnou dobu nevím byl opět virt. pedál vrácen do ceníku a auta opět vyjíždějí z výroby s aktivním pedálem. Mimochodem, je někde zmínka o té svolávačce ? nebo jak a kde jsi se tuhle informaci dozvěděl ?    
  • Vytvořit nový...