Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3911 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 707 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 665 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 589 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 654 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 625 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 637 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 580 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 958 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 624 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 605 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 615 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 749 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 529 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 807 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 539 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 660 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 671 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 599 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 565 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 694 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 635 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 603 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 575 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 753 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Nechtěl by mi to v Praze někdo zkouknout? Nebo v okolí? Diagnostiku mám, dokonce nejsem ani tak marnej, ale nějak mi blbnou měřené hodnoty, nebo s tím neumím  Tohle jsem nikdy nepotřeboval. No ale tak odhadem si myslíte, že odešlo co? Vzhledem k rozpětí teplot, při jakých to ukazuje 90°C na budíčku, tak je možné, že tedy ten termostat? Ale je mi fakt dost divné, že ta ručička je zaseklá vždy ve stejné poloze. Jsem z toho akorát vytočenej.
    • Přesně tak, diagnostika a sledovat teplotní čidla + podívat se jestli umí vyčíst stav termomanagementu. Ručička je uprostřed od nějakého cca 75 °C a 107 °C, Možná by ještě pomohlo místo spotřeby přepnout na teplotu oleje, tu to ukazuje aspoň reálnou.
    • Ahoj, mám FII 1.6 MPI, klima doplněná, bez úniků. Podle diag je tlak při zapnuté klimě cca 10 bar, kompresor jede kolem 80 - 90%. Na volnoběh je všechno ok, klima chladí klidně hodinu v kuse. Jakmile se ale otáčky zvýší, přestane klima chladit. Status kompresoru je stále 0 (takže ho jednotka neodpojila), jeho zatížení je stále kolem těch 90%, ale teplota na výparníku začne růst na okolní teplotu, takže klima nechladí.
    • Pneumatiky nexen ,dával jsem tam i zimní a furt stejny
    • To, že jsou pneumatiky nové ještě neznamená, že nemohou hučet. O jaké pneumatiky se jedná?
  • Vytvořit nový...