-
Aktuální příspěvky
-
zacal bych s tim senzorem vacky... draty atd... dal asi mas odpojeny senzor na baterce a ta prostredni vec je podpeti....
-
Od Deliberator · Vloženo
@richi661 v utery to jde do autorizaku kvuli priserne rezonanci nekde v palubce, tak se zeptam i na toto, co to je nebo neni.. a dam vedet. Je to jakesi zapeklite. @Martab o vikendu na to kouknu. Dekuju. -
Prosím o pomoc – žádný zvuk z Android 2DIN rádia (reproduktory v autě mrtvé, rádio jinak funguje) Ahoj, řeším problém s mým Android 2DIN rádiem. Rádio se normálně zapne, displej svítí, ovládání reaguje, ale nejde žádný zvuk z reproduktorů (ani jeden, mám 6 reproduktorů). Pojistky jsou ok. Dva dny z5 to šlo a najednou nic. Rádio funguje furt stejně, ale nevydá ani hlásek. Repráky jsou ok, ty jsem zkoušel. Dával jsem i jiné rádio a výsledek furt stejný. Proměřil jsem i konektor k reprákům. Naměřil jsem 4ohm na předních a 6 ohm na zadních. Když jsem k nim přivedl proud z multimetru tak "lupnou" jako dělaj normálně repráky. Nevím si rady co s tím. Nevěděl by někdo co by to mohlo být?
-
Je nutno to hned měnit, nebo se s tím dá jezdit, (bez toho aby ty vibrace ničili třeba převodovku) ? Kolik cca vyjde výměna v autorizáku?
-
@Deliberator jak píše @Petr Svetr vypadá to na neorigo volant. Pokud si ze stránek Škoda Auto stáhneš manuál k autu podle data výroby, tak se o funkci Travel Assistu píše až v návodu od 6/2021. Do té doby v návodu nic není. Takže montáž asi od MR 2022.
-