Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3858 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 589 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 589 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 589 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 589 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 589 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 589 zobrazení
  1. ŠKODA MOUNTIAQ

• 0 odpovědí
    • 589 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 589 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 589 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 589 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 588 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 588 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 588 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 588 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 588 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 588 zobrazení
  2. Přijde konec Tesly?

• 0 odpovědí
    • 588 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 588 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 588 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 588 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 588 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 588 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 587 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 587 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 587 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Promiň ještě mám dotaz. Tobě už před tím ten zámek špatně fungoval ? Protože mě kufr přitahuje (zavírá) bez problém. Nefunguje mi pojezd nahoru a dolů. 
    • ještě si dovolím doplnit pár rad k lepení Comfortmat Carpet Style Black a Mecatronu (Turka jsem nikdy nelepil), materiál je dost pružný, opatrně při lepení, snažte se při lepení díl nenatahovat, jinak v bude na konci přebývat, je třeba úplně volně klást, podkladový igelit (resp. voskovky papír) je jakoby tužší ale pěkné klouže, dobře se s ním pracuje , také pozor, lepidlo je hodně chytlavé, ale když jsem lepil a ujelo mi to, šlo odlepit , sice se odlepilo z toho textilu , ale na plastu drželo a nemá tendenci se odlepovat. Je třeba vždy začít nahoře a snažit se nalepit úplně na fest, bez sebemenší mezery od plastové hrany... je to drbčka, ale výsledek stojí za to... přihrádky v palubce u řidiče i spolujezdce jsem měl vydané, pak to šlo pěkně i tam...  a k lepení na vodu, od jednoho, co si ode mne výplně koupil: "Já mám dobré zkušenosti s lepením na vlhko. Udělám si do rozprašovače vodu s pár kapkami jaru. Lehce navlhčím plastový podklad a i lepidlo na filcu. Hlavně si ale pořádně postříkávám ruce, aby byly furt mokré - pak k nim lepidlo nelepí. Na vlhkém plastu než to vyschne jde s filcovou šablonkou lehce posunovat a dovyrovnat ji. Pak fénem nebo možná z dálky horkovzduškou vše vysušit a lepidlo pevně přilne." 
    • @Dodi 15 jo, pokud by ten navod fungoval, tak by to asi slo. Predpokladam ze modelovy rok je 2021, uz mi nejde vypnout startstop zmenou napeti a mam faceliftovany volant s chromovymi valeckovymi ovladaci... auto je prodano 11/2020.   @richi661 je to auto z operativniho leasingu a vybava je zvlastni. Nema to asistent unavy za 5korun, ale ma to sklapeci a stmivaci zrcatka. Jinak asistenti vsechni. Svetla nejvyssi predek zadek.    Nicmene mi nejde nakodovat silnejsi XDS (bere to jenom nejslabsi), vrta mi hlavou asistent privesu no a trvale vypnuti ci pamatovani si posledni polohy lane assist.  co mi u kodovani jeste nejde do hlavy (a chci vyloucit mechanickou zavadu tlacitka) je aktivace Travel Assist. Na Superbu jsem to na volantu zmackl, a auto se stalo "autonomni". Celkem fajn na dalnici. Tady to tlacitko neudela nic. Je pravda, ze jsem cosi kodoval a mozna rozkodoval, nicmene JEDNOU to Travel Assist spustilo. Ze sto zmacknuti jednou. Jinak to nedela nic. Musi byt neco splneno aby to slo? Rychlost byla od 40 do 100.   
    • ten ruský koberec jsem kupoval také, ale u nás, v ahifi.cz - Černý samolepicí potahový koberec Comfortmat Carpet Style Black a nebo alternativa, když nebyl k dispozici, tak německý Samolepicí černá potahová látka Mecatron 374051, ale ten není tak dobrý, ten mají v ahifi.cz, ale levněji vyjde v carmedia.cz   o kobercích je toho na tomto fóru vcelku dost, třeba i tady: https://forum.skodahome.cz/topic/151447-samolepiace-látky-ako-náhrada-tapacíra/  
    • Baleni od Turka na Kamiq dorazilo, tak uvidime jak to pujde. (A zejmena kdy se k tomu odhodlam...)  udelat sablony je asi dobry napad, nicmene jak se znam, vykaslu se na to.
  • Vytvořit nový...