Přejít na obsah

Magazín

výběr toho nej ze stránek SKODAHOME.cz

3854 témat v tomto fóru

• 0 odpovědí
    • 562 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 562 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 562 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 562 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 562 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 562 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 562 zobrazení
  1. ŠKODA SUNROQ

• 0 odpovědí
    • 562 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 562 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 562 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 562 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 562 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 561 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 561 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 561 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 561 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 561 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 561 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 561 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 561 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 560 zobrazení
  2. ŠKODA KAROQ – video

• 0 odpovědí
    • 560 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 560 zobrazení
  3. Nový čínský pick-up

• 0 odpovědí
    • 560 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 560 zobrazení

• Aktuální příspěvky

• to je ono, funguje to. Dekuju za radu!
    • Připadá mě, že výrobci mění ET u nových modelů o pár milimetrů schválně jinak, jen aby nešly použít disky z jiného typu vozidla. Kšeft je kšeft a peníze jsou vždy až na prvním místě. Každý prodaný disk navíc se počítá.
    • Ahojte asi nastal cas skusit vymenit gufera ventilov na tomto 25r motore, urcite su ako z PVC. Hladam som servisne prirucky nakolko by som potreboval utahovanie momenty hlavne na vackovu hriadel a cosi o spetnom nastaveni rozvodov, hlavu by som dole nedaval a skusil pouzit metodu podopredia ventilov. Za akekolvek poznatky a info budem vdacny.
    • Na vdaka kablom strasne sklbalo autom pri pridani plynu teda zatazi motoru ako v autoskole😁
    • Ahoj. Za mě zaleží na tobě, podíval ses na řemen v jakém se stavu ?  vydavá ti pumpa nějake zvuky při nastartovaní nebo ti znovu teče ?  pokud ne je to čistě na tobě a pro tvuj klid, origo škoda má limit 210 tkm na výměnu. Pokud si auto necháš dalších 100 tkm, proč ne, jinak origo neorigo. viz. můj přispěvek víše, ten řemen co tam byl před výměnou byl contitech a co jsem měnil byl taky contitech, ale to bylo na olejovem čerpadle, ty rozvody co se tam dávají musí někdo vyrobit (třeba contitech), takže máš stejnou kvalitu jako original akorát jsi to koupil v krabičce contitech a ne v original krabičce. o Pumpě se nabavím, dával jsem taky origo, když jsem to cca před rokem dělal, a byla to nějaká značka napsana na pumpě kterou jsem ani v autodílech nedohledal např v kelly, sag atd.  Za mě proč ne. 
  • Vytvořit nový...