Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem jtfcobra,

Preflesovani bcm 87h na 87an? Lze nebo ne to jiny HW? Popis H: H103 sw: 575 Popis AN: H112 sw: 771

2. Zahájeno uživatelem Rudyno,

Zdar, poradite odkud brat spinanaych 12v? chci pridelat drop down na 5V abych mohl napajet kameru a telefon. Diky

• 5 odpovědí
    • 2tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem LadaT,

Chci se zeptat zda by někdo uměl nakódovat sedačku aby mi odjela do zádu pro lepší vystupování po vypnutí zapalování po případě vytažení klíčku a to samé když otevřu dveře řidiče tak aby se vrátila do polohy 1 až když se zapne zapalování nebo nastartuje?

• 3 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem 3TFlash,

Zdar. Mel bych dotaz ohledne elektroinstalace pri vymene motoru.. Staci pouze vymenit motor s převodovkou, řj a budíky? Nebo musim prehodit i elektroinstalací co vede z řj motoru do interiéru ?

• Negativní
    • 11 odpovědí
    • 5,4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem jirkaLT,

Myslíte, že půjde předělat denní svícení u SII sedan do předních mlhovek, tak jak to má SII Combi ? (samozřejmě počítám s výměnou mlhovek s integrovaným denním svícením jako takových, jde mi spíše o to, zda to půjde zapojit po el. stránce ) Díky

• Negativní
      • Pozitivní
    • 231 odpovědí
    • 85,3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Martin_SII,

Ahoj Superbaci. Dnes mi několikrát spadl palivoměr a v MAXIDOTU zmizel dojezd. Po nastartováni je vždy chvili vše OK nebo ručička ukazuje plnou nádrž, ikdyž to není pravda. V pondělí se chystám na reklamaci a rád bych se na ně trochu pripravil.

• Negativní
      • Pozitivní
    • 14 odpovědí
    • 10,8tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem petr1993,

Zdravím, prosím zdejší experty o radu, mám problém se světly na superbu 2 combi. V zadních světlech nesvítí při zapnutých světlech ta spodní žárovka p21w co je společná pro mlhovku ale při zapnutí mlhovky obě mlhovky svítí, takže si myslím že to bude softwarová chyba. Dále původní majitel dal do denního svícení laciné ledky a denní světla nejsem schopen donutit svítit ani s ledkami ani se žárovkami přitom nakódované denní svícení bylo (částečně ovládám kódování přes vcds :-D), provizorně jsem nakódoval denní svícení mlhovkami - to funguje. I přesto co všechno nesvítí tak signalizace prasklé žárovky nesignalizuje nic. Budu vděčný za každý postřeh.

• 3 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem David54,

Ahojte. Začalo mi na budikoch hlasit chybu vypalenej žiarovky v ľavom spätnom svetle. Čiže spätné zrkadlo. Žiarovka naozaj nesvietila. Po výmene za novu opäť nesvietila. Na budikoch uz ale nesvietila ale ani fyzicky nesvieti. Pred štartom mi na budikoch blika asi 5x ale potom zhasne. Nechápem prečo po výmene žiarovky mi nesvieti. Pravá strana je ok. Žiarovku som kupoval v kauflande, môže to byť preto? Ďakujem.

• 2 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem 11skodovkar,

Ahoj Draci Mám problém,Předem se omlouvám Za dotaz na jinou značku auta ale v Audi foru stím nikdo neví rady...A vzhledem ktomu že mám ztohoto fora dobré zkuššenosti,tak mě napadlo že by to na škodovce mohlo být podobně když je to stejnej koncern. Mám Audi A8 (2003) když zapojim baterku rozsvítěj se vnitřní světýlka vozu,načte se uvodní logo v mmi a když chci nastartovat tak se to chová jak kdyby tam nebyl klíček..nerosvítí se žádná kontrolka ,prostě nic na přístrojovce.Ani centrál na klíčku mi nefunguje.Pokoušel jsem se napojovat na diag.ale bez zaplýho zapalování to nejde.. Prosím nevíte někdo o nějakym fíglu co stim? (baterka je nová,pojistky jsou ok.)zv…

• 2 odpovědi
    • 1,2tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem MartyKal,

Dobrý den, dnes se mi už po několikáte na svém superbu II r.v. 2008 2.0 tdi stala zajímavá situace, kdy se mi při zamčeném autě na parkovišti otevřeli všechny okna ( jako kdybych podržel tlačítko odemknout na klíčku ) Jak je tohle možné? řešil už někdo někdy takovouhle věc? díky moc za případné rady a nápady :-)

• 2 odpovědi
    • 5,9tis zobrazení
  11. Centrální elektrika chyba 00907 - zákrok řízení zátěže 00907 - zakrok rizeni zateze 000 - - info o závadě: svorka 15 ZAP Napětí: 11.75 V ZAP ZAP svorka 50 VYP VYP VYP Co to je za chybu? Kde ju hladat?

• 0 odpovědí
    • 4,3tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Bel,

Ahojte. Stala sa nám nepríjemná vec. Otec odišiel do práce v Rakúsku autom, auto zamkol na parkovisku a keď na druhý deň prechádzal kamiónom okolo, všimol si, že auto bliká a všetky 4 okná malo otvorené.. chvala bohu, nič nechýbalo. Auto otvoril kľúčom, prestalo blikať. Zatvoril okná a musel ísť ďalej.. auto nám už druhý deň stojí v Rakúsku a máme žalúdky na vode z toho, či to neurobí znova.. Nemal niekto podobnú skúsenosť? Nikdy pred tým sa nám nič podobné nestalo.. Ide o Superb Kombi, r.v. 2011, v aute je namontovaný Zeder... Ďakujem všetkým za nápady

• 4 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem lkm,

Co to moze byt? niekedy svietia ziarovky v zrkadlach na osvetlenie priestoru niekedy nie, pri sklapani zrkadiel nieco pukne a prestanu svietit

• 1 odpověď
    • 1,6tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem 3TFlash,

Prosim o pomoc.. Nasel by se tu nekdo kdo by mi poslal schema elekricke kabelaze ktere vedou z RJ motoru do kabiny ? Jedna se o motor 2.0tdi 103kw 16V Common rail ?

• 0 odpovědí
    • 1,4tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem ales.zdvorak,

Ahoj všem, Potřeboval bych poradit, ohledně zapojení svítícího drátu (ambientní osvětlení). Rád bych, aby se mi pásek rozsvítil při zapnutí hlavních světel. Může mi někdo poradit, na jaký kabel připojit plus a kam dát mínus z trafa toho pásku ? Nejsem elektrikář, takže bych potřeboval co nejjednodušší způsob a ideálně i fotku. Někam na pojistku světel ideálně asi ? Kostru - někam pod šroubek ? Jedná se o Superb 2 sedan. díky všem, přikládám odkaz na ten drát co mam na mysli. http://www.led-autozarovky.cz/led-autozarovky/eshop/36-1-Svitici-draty-kabely/1138-2-Draty-3-m/5/6645-Svitici-elektricky-drat-kabel-3m-barva-modra-ice-12V

• 2 odpovědi
    • 3,7tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem bigboban,

Nyní jsem měl v OII celkem dobrej alarm Cobru, ovládání na origoš dálkáče, uvnitř ultrazvukový čidla. Nyní zvažuji co pořídit do Superba II. Moje požadavky jsou asi takto: Nutné: ovládání přes origoš dálkáč musí to umět hlasitě řvát pokud se někdo vloupe dovnitř, nesmí to houkat když kolem projede tramvaj - tohle přesně splňovala ta Cobra co mám teď nově bych určitě chtěl posílat informace mezi autem a mnou (do klíčenky, do mobilu apod) - něco jako asi nejznáměnšjí Magicar samozřejmě by to mělo nějak dobře bránit startu auta bez správného klíčku taky to samozřejmě musí nějak umět existovat s původním alarmem co je tam…

17. Zahájeno uživatelem Bobis-PD,

Dá sa na superbe v korekciách budikov zmeniť počítanie KM ? Obul som väčšie pneu a pri 100km/h teraz tacho ukazuje presne 100km/h ale pri prejdení vzdialenosti 100km odometer napočíta len 95km. Potrebujem to teda pridať o 5% ďakujem

• 0 odpovědí
    • 1,1tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem Lubos.soj,

Zdravím,nevíte někdo kde se nachází relé žhavení?Podle etky u pojistek v motorovém prostoru,ale tam nic není...

• 0 odpovědí
    • 1,5tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem 3TFlash,

Ahoj, mám vozidlo s CLIMATICem, a druhé auto s CLIMATRONICem, co vše musím vytahat z druhého auta abych vše mohl zapojit do auta bez aut. klimatizace ?? má climatronic vlastní jednotku nebo bude stačit pouze do původní nakodovat že má auto climatronic ?

20. Zahájeno uživatelem jtfcobra,

DSG reset řazení? Přes VCDS, VCP, Lidé Poradíte jak to udělat?

21. Zahájeno uživatelem zdenek1234,

Ahoj, u Superbu 2 Combi, rok 2010 mi nesvítí osvětlení SPZ. Mám standardní žárovky, obě pro jistotu vyměněny, jinak staré jsou v pořádku. Pojistky jsem kontroloval - zdá se v pořádku. Sic jsem nenašel přímo pro osvětlení SPZ, ale asi bude společná pro zadní světla, která svítí. Jinak maxi dot hlasí, že nesvítí SPZ. Nevím, jestli to s tím může souviset, ale přestalo to svítit poté co jsem myl auto houbou - v mrazu. Díky za rady. Zdeněk

• 6 odpovědí
    • 9,2tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem ratas,

Zdravím všechny, dnes mi po startu nezhasla kontrolka dobíjení. Startoval jsem zahřáté auto, chytlo normálně. Našel jsem spálenou pojistku 80A v tom pojistkovém bloku z čela pojistkové skříně. Bohužel k dodání byl nejdříve na zítra, tak jsem to provizorně sletoval, ať můžu odjet. Vydrželo to dva starty a shořelo znovu. Napadá někoho, co to může pálit? Je to S II 2.0 TDi 125 kW. Dík moc za rady.

• 0 odpovědí
    • 1,6tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem jvees69,

Zdravim, čím by to mohlo být, že se mi občas stává, že přední senzory, nejdřív to byl pravej, dnes levej mi stále signalizují překážku, ačkoli tam žádná není.. nejdřív jsem myslel, že je jen špinavej, ale nepomohlo to.. pak to přestalo a dnes zas levej, stále signalizuje max. blízkou překážku .. kde může být problém?

• 12 odpovědí
    • 3,2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem jtfcobra,

Stabilizátor napětí k čemu je? Má cenu to dodělávat?

25. Zahájeno uživatelem Almazek,

Zdravím, během zimy mě trápil problém s nedostatečnou kapacitou baterie pro zajištění hladkého běhu všech elektrosystémů, tedy především nezávislého topení. K dieslovemu motoru 125 kW mám z výroby baterii 72 Ah, což se ukazuje pro použití s nezávislým topením jako nedostatečné. Chtěl bych se zeptat jestli nevíte, jakou největší baterii (kapacitně) mohu do vymezeného místa u motoru osadit. Mám představu, že bych asi užil kapacitu kolem 100Ah, ale nevím zda nějaká firma dělá takovou velikost, ktrerá by se tam dala uložit. Napadla mě i varianta využít místa u zavazadlového prostoru (kde má snad baterii V6 3,6) pro osazení druhé baterie. Ale přijde mi to už moc komplikova…

• 29 odpovědí
    • 23,7tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.