Přejít na obsah

15 témat v tomto fóru

1. Spotřeba oleje 1 2

• 35 odpovědí
    • 19.3k zobrazení
  2. Životnost motoru

• 14 odpovědí
    • 17.8k zobrazení
    • 6 odpovědí
    • 14.3k zobrazení
    • 52 odpovědí
    • 38.4k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 4.3k zobrazení
  3. Přestavba na LPG

• 14 odpovědí
    • 19k zobrazení
    • 57 odpovědí
    • 41.6k zobrazení
  4. Sadze vo vyfuku

• 10 odpovědí
    • 13.3k zobrazení
  5. Výměna oleje v servisu

• 8 odpovědí
    • 7.1k zobrazení
  6. Vadná svíčka

• 11 odpovědí
    • 7.2k zobrazení
  7. Řazení vs. spotřeba

• 13 odpovědí
    • 5k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 4.2k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 5.1k zobrazení
  8. Chiptuning

• 5 odpovědí
    • 5.7k zobrazení
  9. Zabarvený výfuk

• 2 odpovědi
    • 3.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Takze to bude to stejne co sem mel chvilkove ja. Jeste me napadla spojitost s rekuperaci. Ten zvuk byl brutalni u me zatim chvilkovy
    • Motorizace 1,5 tsi mild. Jasne, tohle ale nevypada na kaminek, je to uz od zacatku a zhorsuje se to. Chapu zapiskani brzd, ale nekdy kdyz brzdim vypada to jako kdyz zastavuje vlak 😁. Novej matros mozna, zase ale nevim, ze by si tu na to stezoval nekdo dalsi, tak to bude spis ojedinele..
    • Zdravím . jsem po GO motoru -vym.pistu a krouzku a vym propaleneho ventilu. Auto zezačatku špatně táhlo a dunivy zvuk. zjištena špatne nastavena vyfukova vačka opravař ji špatne nastavil. auto uz tahne lépe ale mam jiny problém. Auto i na volnoběh jakoby duni (lehke bubnovani) kdyz sedite uvnitř vozu až lehce zalehají uši. nemohu přijit co je špatne.. GO byla kvuli propalenemu ventilu a rovnou jsem nechal vymenit pisty a krouzky žralo to olej. Jel jsem do opravny 40km na tři valce. 1,2 tsi 77kw 2014
    • Mne sa stala este na F3 uplne stejna vec na PZ dverach a nakoniec som zistil, ze bolo jemne prasknute tesnenie okolo okna. Najprv to vobec nebolo vidiet, az nasledne sa to rozjelo. Tak sa poriadne pozrite na tesnenie okolo okna.
    • Piskani brzd muze byt tolik veci od blbeho zajeti brzd sz po vadny kus. 
  • Vytvořit nový...