Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• zdarec, jj zatím stále brázdím všemožné končiny s LPG, v autoparku máme stále Rooma a Fábii III s MPIčkovým motorem. Motor byl jasný, kvůli LPG, combi varianta taktéž u mě jasná, ovšem bůhví, jak to bude s nástupcem ...
    • Říká se, že všechno je cyklické – móda, hudba, popkultura. Totéž platí pro design automobilů. Hyundai zpopularizoval retro-fantastický „ 8bitový “ styl u svých moderních elektromobilů, zatímco Honda se snaží oživit dávno ztracený styl. Jedna věc, jejíž návrat jsme ale neviděli, jsou výsuvné světlomety. Kdysi všudypřítomný designový prvek rychle ustoupil do pozadí, protože automobilky přešly na elegantnější a jednodušší světla zaměřená více na aerodynamickou účinnost. Jaká škoda. Jejich historie je dlouhá a zajímavá Vzhledem k tomu, že se do moderních aut vrací tolik dalších retro prvků, proč by se nemohly vrátit i výsuvné světlomety? Nejprve trochu historie. První výsuvné světlomety […] Článek Mohly by se vyskakovací světlomety vrátit? se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • bouchy 01. Co je špatného na mé odpovědi? 
    • @Jan R. Zdravím! Co kdybych vás potěšil že tu konečně nejste s 1.0 TSI sám, jak jste tu naznačil? Pořídil jsem svou O4 Active Plus ojetou před půl rokem, a nemůžu říct křivé slovo, zvolil jsem skvěle. Moje první Škodovka vůbec, šel jsem do ní, protože je to první Škoda, o které jsem si řekl - hergot to auto je fakt krásný. Liftback je neskutečně povedený auto. Prostor, komfort, spotřeba - luxus.
  • Vytvořit nový...