-
Aktuální příspěvky
-
Pokud to budete řešit, dejte se pak echo s výsledkem. Budu držet palce. Třeba to někomu dalšímu pomůže.
-
Palivove cerpadlo. Overis si to ked zvysis otacky motora -> taha viac paliva=cvakanie je rychlejsie. Ked potom pustis plynovy pedal, tak pokial otacky neklesnu na volnobezne, netaha sa ziadne palivo -> cvakavy zvuk na chvilu uplne prestane.
-
Pěkná práce. Nevím, kolik jsi tak mohl vybryndat, ale 1,8l původního vs. 2,3l nového - to je rozdíl už půl litru 🤔. Já tehdy z převodovky vypustil cca 1,8-1,9l oleje a toto stejné množství nového jsem tam nacpal. Co vše je po tvé zkušenosti třeba demontovat, aby se člověk dostal k plnění přes ten horní čep?
-
Tak mám olej vyměněný. Vyteklo ho cca 1,8 l + nějaký ztráty jak to bryndalo, stav oleje viz fotka. Zpět jsem nalil 2,3 l. K tomu hornímu čepu je trochu horší přístup, zavazí tam silentblok motoru. Jinak p. Sixta říkal, že by stačilo olej vyměnit až při 120 000 km.
-
nejvic je to poznat, kdyz prijdu do auta spoceny z venku, jak je na zada az zima. nechavam na automatiku, ze sam muze zapnout chlazeni na 2. stupen
-