Přejít na obsah

Motor 1.9 TDI

211 témat v tomto fóru

1. Únik oleje

• 0 odpovědí
    • 1.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.1k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 507 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 135 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 978 zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 248 zobrazení
  2. Zvuk motoru 1.9 TDI SuperB

• 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
  3. Olej v motoru

• 0 odpovědí
    • 2k zobrazení
  4. Podtlakove hadice

• 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Název tématu jsem upravil, aby odpovídal jeho obsahu. Schéma pojistek je k nalezení třeba tady:   Pokud do elektriky natekla voda a pořád tam je nějaká vlhkost, pravděpodobně se jen výměnou pojistky nic nevyřeší. Zasažené komponenty jako rádio by chtělo nejprve pořádně vysušit. Napáchané škody už ale stejně můžou být permanentní.  
    • Letošní největší automobilovou výstavu v ČR jsme rozdělili na několik reportáží. Dnes Vám ve fotografii představíme vozy, které se ukrývaly ve třech pavilonech. FERRARI V prvním pavilonu mohli návštěvníci vidět italskou automobilovou značku FERRARI, která je proslulá především svými sportovními vozy. Největší úspěchy v automobilových závodech zaznamenala ve Formuli 1 a 24 hodin LeMans. Firmu založil bývalý automobilový závodník Enzo Ferrari a nyní je součástí součástí koncernu Fiat. Její sídlo se nachází nedaleko italské Modeny v městě Maranello. LAMBORGHINI Ferrucio Lamborghini založil ve městě Centa v provincii Ferrara firmu Lamborghini Trattori S.p.A. na výrobu traktorů v roce 1948. Na přelomu let 1962 a 1963 položil základy dnešní firmy – vznikla společnost Automobili Lamborghini. Existuje více verzí příběhů o vzniku firmy. […] Článek LEGENDY 2025 – pavilony rychlosti se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Ahoj, nevíte někdo, proč mi adaptér: funguje na insignii 2,0cdti 2018, svítí kontrolka, připojí se přes Bluetooth, funguje Carscanner ale nefunguje na dvojkové octavii 1,6Tdi 4x4 2011, NEsvítí kontrolka, tím pádem se ani nepřipojí přes Bluetooth. (Zkoušel jsem při sepnutém zapalování i nastartovaném autě) Je před tou zdířkou nějaká pojistka, kterou mám třeba špatnou.... Nebo nějaký jiný nápad...
    • Muzete mi prosim poradit jaka pojistka nebo rele je k autoradiu? Prestalo tesnit predni sklo a pri myti zatekla voda i do radia - radio prestalo fungovat. A od te doby se z niceho nic vybiji baterie i behem noci vecer dojedu domu a rano ani neodemknu auto je uplne vybita. Nemuze to byt jen pojistka? To bych chtela vymenit jako prvni ale nevim ktera to je. Dekuju
  • Vytvořit nový...