Přejít na obsah

Motor 1.4 TSI

12 témat v tomto fóru

1. 1.4 TSI 92 kW 1 2 3

• 57 odpovědí
    • 50.7k zobrazení
  2. Kontrolka oleje

• 9 odpovědí
    • 7.6k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 18k zobrazení
  3. hlucny motor

• 9 odpovědí
    • 4.7k zobrazení
  4. Zberač za turbom

• 0 odpovědí
    • 1.6k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 3.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 18.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 5.7k zobrazení
  5. Rozvody

• 3 odpovědi
    • 14.9k zobrazení
    • 18 odpovědí
    • 15k zobrazení
    • 23 odpovědí
    • 26.5k zobrazení
  6. Problem s olejom

• 4 odpovědi
    • 4.8k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• No já uz 5 let mám dopojený kabel "power managementumana" na baterce a baterka je stále plně funkční... jen se na displeji zobrazí zavada start stop systemu a ani ve Škodovce (při serviskách) to vůbec neřešili 👍 Oni ostatně při posledni servisce neřešili ani to že by měli vyměnit svíčky (vyměnili jen jednu) a mě pak po pul roce co je údajně vyměnili  padlo auto do nouzaku... tak zajedu do servisu napíchnu auto na diagnostiku a ejhle svíčka v čudu.... Tak jsem je nechal vyměnit všechny tři....
    • Ahoj, našel jsem toto téma a chtěl bych se zeptat, zda-li někdo okolí Oder ( mezi Ostravou a Olomoucí ) by mi namontoval tempomat?
    • Díky, zítra vyzkouším, jen nechápu, proč to nejde udělat nějak jednoduše. Jako v Karoqu, Scale nebo Supu 3. 😕
    • obrázok nado mnou ukazuje na miesta A. Tiež som sa s tým najprv mordoval, ale je tam treba nahmatať také “perforované” zóny. Tam zatlačíš a odsunie to tie “zuby”, ktoré držia priehradku. Keď to nájdeš, ide to celkom ok.
    • Pozri si dielenskú príručku.    Tiež som nedávno riešil výmenu prachového peľového filtra. Po stiahnutí príručky je to v časti topenie, vetranie, klimatizacia pdf súbor D4B80A0424E-Topení__Klimatizace.pdf bod 5.11 str.125. Pri uvoľnňovaní západky som si myslel, že to asi zlomín, tak ťažko to ide stlačiť.  
  • Vytvořit nový...