Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem honza72,

Mam dotaz, co vse je treba vymenit a doplnit pro dodatecnou montaz PC do auta? Jde mi konkretne o Passata RV 98, ale myslim, ze to bude jako u Octavie I.. Je mi jasne, ze je jina prava packa steracu, budiky, ktere musi PC obsahovat .. Takze mi vlsstne jde o to, jestli v aute chybi nebo nechybi nejaka elektroinstalace??? Da se nekde koupit nejaky pridavny svazek? Nebo se to musi dobastlit podle zapojeni v dilenskych priruckach? Moc dekuji za reakce. Honza

• 3 odpovědi
    • 1,4tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem drass,

Ako sa da dorobit kontrola opotrebovania brzdovich dosticiek? To ze potrebujem dosticky s s kablom to mi je jasne ale dalej co?

• 3 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Bageta,

Nevim jestli to nepatří spíš do audia,ale snad to nebude tak vadit.Namontoval jsem navi /ne DX/ ze superba /dovoz SRN/ do octavie,v Supu normálně fungovala,změnil jsem na ní podsvícení a dal jí do auta,ale vše chodí jen nevydá ani hlásku.Zkusil jsem ji dát do jiného auta kde navi chodí normálně a totéž.Myslím,že jsem při podsvěcování nic nepoškodil a všechny tlačítka fungujou.Musí se nějak překodovat,nebo máte nějaký nápad nebo zkušenost??Díky

• 6 odpovědí
    • 1,8tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem hurvo,

mam taky mensi problem s centralom, auto sa samo zamyka aj ked je zamknute, robi to tak asi 20x za minutu chvilu klud a potom zas, obcas ma zamkne v aute a nechce ma pustit von takze musim otvorit dialkovym, tym sa dostavam k problemu cislo dva auto som mal dva tyzdne odparkovane bez dozoru a samozrejme vybilo baterku, vie mi niekto povedat AKO vybrat baterku aby som ju mohol nabit, odpojil som minus potom plus aj s tym plechom ale neviem dat dole tu skrinku s kablami a dvoma poistkami co je navrchu. Je to trapne ale neviem ako to dat dole bez pouzitia hrubeho nasilia

• 2 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem dzarda,

Nazdárek lidičky, potřebuji se zeptat, zda to jde jenom nějak opravit, či se to bude muset vyměni. Mám Škodu Octavii, r.v. 1998, 1.9 TDi a mám několik problémků. 1.) Potřebuji nainstalovat dalkový centrál, pokud možno za rozumnou cenu. 2.) Při startování a otočení klíčku se mi tento nevrátí a tudíž mi nejde vůbec žádná elektrika, zůstane vyset a ja jej musím vratit o cca 2 cm. Normálně tam má být průžinka ve spínačce,ale mě asi odešla. Potřebuji vědět zda by to někdo uměl opravit či budu muset vyměnit celou spínačku. 3.) Při nastartování mi hned trochu zachrčí startér, je to velice nepříjemný pronikavý zvuk trvající tak 2-3 vteřiny, v servise škoda mi řekli že se star…

• 4 odpovědi
    • 3,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem olaf,

není to dlouho co se to tady řešilo, muže mě něko poradit co je to za generaci měla by to být 3 g. ,ale jen projistotu . Aby nedošlo k omylu?A ještě radu ,bude funkční central a stahování oken když vyměním jednotky ,kromě té u řidiče,, zatím jí nemám. DĚKUJI

• 11 odpovědí
    • 2,7tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem olaf,

Dnes jsem montoval do octy zamek zpatečky a narazil jsem na tyto draty koncovka je do popelníku ,ale ty ostatní ????? VÍTE NĚKDOK ČEMU JSOU??? DĚKUJI

• 1 odpověď
    • 1,3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem quicksilver,

Zdar Klucí, Měl jsem udělanej takovej "udržovač" baterie - když auto dlouho stálo, tak se to píchlo do 220V, nějak přes trafo a nevím co tam ještě bylo a druhej konec se píchnul do zásuvky autozapalovače. Fungovalo to naprosto perfektně a nemusel jsem pořád připojovat nabíječku na baterku.... Jenže se mi zařízení ztratilo - Chceš-li se něčeho zbavit, půjč to A proto se ptám, nemáte někdo něco podobného, popřípadě, nenechá se to někde koupit? Díky všem za odpověď PS Měl jsem to ještě na Citroena BX, ale mělo by to určitě fungovat na jakékoliv auto.....

• 14 odpovědí
    • 5,6tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem gdanx,

nevite nekdo prosim obj. cislo svorkovnice t15a - komfortka 2.5g - ten mensi hnedej myslim

• 2 odpovědi
    • 1,6tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem bobb,

Zdravím ve spolek .Mám takový problém po nastartování mi motor hned zhasne na panelu přístrojů se rosvítí žlutý symbol paliva ( pumpy ) ,i když je nádrž do půlky plná , začne blikat žluté autíčko s klíčem imobilizer po chvíli to pípne a ještě začne blikat olejnička, i když tam olej je na displeji ujetých km to napíše def. nevíte někdo prosím v čem by mohl spočívat problém ?Předem dík Bob.

• 5 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  11. ohmy.gif Zdarec pánové PLS poradí mě někdo co by se mohlo skrývat za závadu že mě přestal z ničeho nic zam.a odem.Z.P.dveře??! Měl sem podezření na"mikrospínač" v zámku.Zámek sem rozdělal,proměřil vš.3 mikrospínače i tištˇák+ motorek-vše OK. Pro sychr sem zkusil i jinej zámek,ale přesto nic! Ještě prubnu kabeláž.Je možný že by byla špatná Komfortka???Na V.A.G.u mě to napsalo :NESMYSLNÝ SIGNÁL,KOMFORTNÍ JEDNOTKA V NOUZOVÉM REŽIMU. Ještě by mě zajimalo co tím "KOMFORTNÍ JEDNOTKA V NOUZOVÉM REŽIMU"je mysleno..Díky za jakoukoli pomoc,či názor.

• 7 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Planeta,

Cim to ze se mi pravidelne vypaluje pojistka od vyhrevu zadniho skla ? Vi nekdo co stim ?

• 4 odpovědi
    • 1,8tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Vladajs,

Ahoj všem......Před pár dny jsem koupil Octávu 1.6.74kw a problém který mám je že mi nefunguje přepínání na palubním počítači.Zkrátka jse nemohu podívat jakou průměrnou spotřebou jedu kolik km atd. pokud máte někdo nějakou dobrou radu či fígl jak to opět znovu rozchodit tak budu velice rád. Pokud by ani nepomohla diagnostika.Taky resetovat to nejde. Díky

• 11 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem maja19,

Poraďte prosím jak nastavit (jde-li to) aby mi blinkry potvrzovali svým bliknutím zamknutí a odemknutí auta ale pouze při ovládání dálkovým ovladačem a při otevírání klíčkem ne. Pokud Vagem nastavím aby blikal při odemčení a zamčení tak to bude blikat při použití DO i klíčku a když to vypnu tak to nejde zase nikdy.

15. Zahájeno uživatelem MartinB Octavia 4x4,

Ahoj, potřeboval bych malou radu ohledně nulování servisních intervalů v O I v režimu prodloužených servisních intervalů. Lze toto nulování provést s Vag Com 409 a kabemen OBD II/USB ISO KKL? Nějak to v tom Vagu nemohu nalézt. Dík.

• 3 odpovědi
    • 19,4tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem JIRKA_II,

Zdravim nevite nekdo jak je nakladne a slozite predelet manualni klima na klimatronic vyplati se to a de to vubec dekuji

• 4 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem michal9,

Co je to zač: 2,5gen nebo 3gen

• 9 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem GREGI,

Po zapnutí kľúčika zapalovaia sa nerosvieti kontrolka ABS. ABS prestalo fungovať. Po napojení na počítač nebola zaregistrovaná žiadna porucha. Taktiež mi nefunguje kontrolka dobíjania na palubnej doske. Avšak napätie na alternátore pri bežiacom motore je 14,4 V.

• 4 odpovědi
    • 1,6tis zobrazení
  19. Zahájeno uživatelem ERIKB,

ZDAR HOŠI NEVIE NIEKTO ČO STOJI RIADIACA JEDNOTKA DO OCTAVIE 1,9TDI 81 KW RV2002 ELEGANCE VYBAVA.

• 1 odpověď
    • 1,3tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem misapietro,

ahoj, dneska jsem vyndaval rádio a vyndal jsem i spínač na otevření nádrže, ASR a rozmrazení zadního okna. A našel jsem tam jeden samotnej kabel. Nevíte někdo co by to mohlo být? Děkuji

• 2 odpovědi
    • 1,7tis zobrazení
  21. Host jelineko
    Zahájeno uživatelem Host jelineko,

Zdarec! Mam menší problém s komfortkou na mojí Oct-01. 1CO 959 799 B (3.generace) je to. Houká mi furt alarm a nefunguje central na dálku. Jednotka ale na signal z klice reaguje, protoze po zavreni dveri mi po macknuti zhasne vnitrni osvetleni. Komfortku jsem mel rozebranou a hledal nejake alespon viditelne poskozeni, ale nic jsem nenasel.. Poradite co dal? Setkali jste se nekdo s podobnym problemem? A jeste dotaz... kdybych chtel komforku vymenit, jak se necha nakodovat na muj klic? Udela mi to nekdo? Díky za odpovedi...

• 2 odpovědi
    • 1,5tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem Octavius84,

Napichl jsem auto na VAG a hodil mi vadu ve vyhrevu zrcatek. Nekdo mi rikal ze staci ocistit kontakt za sklem zrcatka, nevite o tom nekdo neco a pripadne jako sklo vyndat. Dik

• 5 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem matomoto,

Zdar, umi nekdo poradit? Rozmyslal som o porizeni GSm pageru k alarmu... Dopocul som sa ale, ze zlodeji zacinaju v coraz vacsej miere vyuzivat rusicky signalu ... Takze poplach. signal majitel p[roste nedostane... Nevi nekdo, ci neexistuju nejake rusicky rusiciek?? (dobre to znie ) Mam este 1 dotaz ... Hl. kostriace body (napr. skrutka pod volantom na Okte) su vedene z - baterie normalne vodicom, alebo len cez plech karoserie?? Dik

• 17 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem olaf,

tak jsem sehnal jednotku konfortu 1C0 959 799B nevíte někdo co znamená pismeno B,neni to kod nějake výbav.

• 11 odpovědí
    • 2,8tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Rostidlo,

Ahoj ,co se stane na Octě I 98combi 1.9 když odpojím na delší dobu akumulátor(dejme tomu Týden).Dík

• 13 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.