Elektrika
3 361 témat v tomto fóru
-
Čaues všichni... Mám takovej problém. Když zapnu klíček, tak se mi nerosvítí žádná kontrolka, až na signalizaci dobíjení. Kontrolky světel mi při jízdě fungujou, stejně jako signalizace otevřených dveří, ale ABS,ASR... ty mi prostě ani nebliknou. Tenhle víkend jsem nevydržel a rozebral jsem komplet celou palubku u svýho RSa, protože jsem chtěl vymontovat handsfree (což se následně stalo), které tam zbylo po předchozím majiteli a došel jsem k závěru, že chci dostat pod ruku toho elektrikáře, co to handsfree zapojoval!!! Ruce bych mu přerazil, když jsem tam našel kabel připojenej jednou stranou na kostru, druhá strana oholená, ale nikde nepřipojená, nezaizolovaná, ten kabl…
-
- 5 odpovědí
- 2,2tis zobrazení
-
-
-
Zdravim, potřeboval bych radu, zda jde nastavit ručně kod imobilizeru u Octavie 98..tdi.. vím, že se to dělalo otáčním klíče v zámku...Znáte někdo přesný postup....Díky moc za radu...
-
- 2 odpovědi
- 2,1tis zobrazení
-
-
Poradí mi někdo? Mám Octavii 1.9TDI rok 99 s Climatronicem.S llimatizací má delší dobu problém. V servisu to všechno prošli a řekli,že je to vrtule na klimatiaci.Tak jsem koupil novou a vyměnil.Začalo to chladit,ale když je větší vedro,tak to po chvilce(10minut) přestane chladit a vrtule se netočí a už se neroztočí.Teprve když se delší dobu stojí. Teď se mi už dvakrát stalo,že mi při vedru po chvilce jízdy přestali jí i blinkry(dvojitý jdou) a ventilator klimatizace.Když se delší dobu stojí,zase je vše v pořádku. Přijde mi jako nějaká tepelná pojistka,ale nevím jestli tam něco takovýho je. Díky za odpovědi
-
- 2 odpovědi
- 3,1tis zobrazení
-
-
Ahoj, po nastartování se mi ukazuje závada airbagu, po napíchnutí na comp to hlasí závadu odpalovače airbagu spolujezdce - vysoký odpor. Když se chyba vymaže, objeví se tak po cca. 2 dnech (200 km) znovu. Co lze v tomto případě zkontrolovat, popřípadě co bude nutné vyměnit/opravit a na kolik to vyjde? Díky Vláďa PS: Je to Octavia MR03, 1.9TDi, 4xairbag
-
- 8 odpovědí
- 3,2tis zobrazení
-
-
U fabie kdyz zaradite zpatecku tak to pipne - jde to domontovat i do octavie 1998 - 1.6 74Kw - Dekuji vam
-
- 11 odpovědí
- 3,3tis zobrazení
-
-
Zdravim,mám problém,že když vystupuju z auta a zatáhnu za kličku u dveří abych otevřel,tak se občas stane že se ostatní dveře zamknou.Ale u řidiče ne.Musím znova zatáhnout za páčku abych ostatní dveře otevřel.Když zamykám přes DO tak to odemkne a zamkne bez problémů.Dělá to jenom když vylézám ven u řidiče.Nemohli byste mě poradit co by to mohlo dělat ?Nebo co mám zkontrolovat..Auto je 1,6l.Díky jsem z toho na nervy sad.gif
-
- 2 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
-
-
Přátelé, jak nejlépe a nejrychleji zjistím, zda mi správně funguje dynamická regulace u origo xenonů na octě ?
-
- 2 odpovědi
- 2tis zobrazení
-
-
Mam v aute nainstalovany alarm Enforcer a auto se odemyka timto ovladacem. Nastava problem ze auto zamknu a kdyz ho chci odemknout tak svetla jen zablikaji ale auto se neodemkne. Nevi nekdo co to muze delat ??
-
- 8 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
cus, nemate nekdo schema zapojeni??? je to origo skoda.
-
- 2 odpovědi
- 1,8tis zobrazení
-
-
Dneska mi zacalo asi blbnout relatko u blinkru. Kdyz zapnu blinkr na jakou koliv stranu a vratim ho na 0 pozici tak po nekolika sekundach zacne v relatku nekontrolovane cvakat, po nekolika sekundach to prestane. Neni to uplne pravidelne a pri cvakani blink nesviti. Ma stim nekdo uz skusenosti ? Dik
-
- 14 odpovědí
- 13,2tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Zdar,sehnal jsem org. navi vw,skoda 2din ,ale nemam k ní originál anténu,dostal jsem nejakou jinou s jiným konektorem,tak se chci zeptat kam ji zapojit abych podle toho sehnal konektor.v dolní části je jeden na autorádio a pak vedle jeste jeden a naproti nahoře je takovej malinkej-tak kam sní pls...
-
- 19 odpovědí
- 3,8tis zobrazení
-
-
Potřeboval bych poradit kde najdu pod palubovkou dráty z ABS co maj jít do navigačky 2din MFD u Okty RS 11/01 pls..
-
- 10 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
Dobry den, posledni dobou se mi stava, ze pri jizde z niceho nic najednou samo zacne cvakat ( spinat) v prerusovaci smerovych ( varovnych) svetel. Po chvili toto prestane. Co se tyce vysledneho efektu, blinkry ani kontrolky na palubni desce se pri tom nerozsviti. Jinak pri sepnuti blinkru tyto pracuji korektne, stejne tak i pri sepnuti varvnych svetel je vse v poradku. Popisovany jev je opravdu nahodily. V servisu mi jiz teto spinac menili ( alespon dle jejich vyjadreni). Nesetkal jste se nekdo s timto, pripadne nedokazete mi poradit, jak toto odstanit? Dekuji.
-
-
- 7 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
Nevíte náhodou kdo v Brně či blízkém okolí má zkušenosti s montáží tempomatu a případně by provedl samotnou montáž? Diky za info
-
- 4 odpovědi
- 2,5tis zobrazení
-
-
Ahojte. Da sa zamenit povodna RJ c. 038906018BC BOSCH 0281001755 z Octavia r. 98, 66kW za RJ 038906012H BOSCH 0281010129 z Octavia r.03, 66kW? Dakujem.
-
- 2 odpovědi
- 1,9tis zobrazení
-
-
Zdravím, táta má Octu 1,8T Elegance r.v.2002. Pokud auto týden stojí na parkovišti a nejezdí, tak pak se musí nabít baterka. Je prostě totál na dně přitom je asi měsíc stará. Falešný a zvýšený odběr proudu. Dneska v servisu Škoda řekli, že to bude někde v přístrojovém panelu, a že se musí vyměnit. Ptal jsem se ještě jiného mechanika a ten povídal, že je to u těchle luxusněji vybavených aut normálka, že jsou pod proudem vlastně pořád. Může to tak být? Děkuji za názory!
-
- 17 odpovědí
- 4,3tis zobrazení
-
-
Chci si vyměnit motorky naklápění xenonových světlometů. Použiju motorky z obyčejných světel, ale nevím jak se to dá udělat abych nepomičil xenony. Poradtě a kde sehnat motorky. Kolik stojí u Škada auto. DDík
-
- 7 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
Mám problém - chrastí mi při zapnuté el. jednotka 1U0-953235 (spínač varovných blinkrů) tipuju to na nějaké vadné relé co by v ní mohlo být, ale nevím co skutečně všechno obsahuje - volám ty z praxe na co se zaměřit - jestli to dělá jednotka nebo je to někde jïnde. Dík Petr
-
- 1 odpověď
- 1,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
zdar hoši tak jsem si udělal radost a koupil jsem si telefon Sony Ericsson W810i no a teď potřebuji nějakou handsfree do auta .Může mi někdo poradit .Vůbec tomu nerozumim .Dík
-
- 7 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Chlapi, pře nějakou dobou se tady řešila samodomo výroba kabelu k VAGu, nedaří se mi t najít. Pomozte s odkazem. Díky
-
- 14 odpovědí
- 4,2tis zobrazení
-
-
Jen takovej upresnujici dotazek, manualni klima hvizda jako vztekla, cim vyssi otacky, tim vic. Dela to uz nakou dobu, hvizdala teda vzdycky, ale tise, ted to hvizda hodne, ale pritom chladi naprosto normalne. Odchazi mi neco nebo na to mam hodit bobanka a cekat, nez se to posere treba v Chorvatsku? Diks
-
- 12 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
Čau kucí, chci se vás zeptat na něco ohledně bliknutí směrovek,když odemknu nebo zamknu auto. Měnili mi světlomety a od té doby mi nejdou směrovky,když použiju dálku.Normálně zamyká,odemyká,jen ty směrovky.Nemůže to být jen nějak vypnutý? Díky Rej
-
- 7 odpovědí
- 2,3tis zobrazení
-
-
Mám Octavia 1.6 74Kw - 1998 . Ahoj ted kdyz jsou ty vedra tak po zapnuti klicku - zapalovani se otackomer rozklepe - na nule a asi to trva do 3 vterin a pak vsechny budiky vcetne teploty a benzinu se zapnou.Cim to je prosim.Nikdy to nedelalo. Ahoj
-
- 1 odpověď
- 1,7tis zobrazení
-
-
Po výmene oleja vo Fabii som si vynuloval oznam o nutnosti výmeny oleja,ktorý sa zobrazuje po určitú dobu na mieste hodín.Zaujímalo by ma,či sa znovu tento oznam objaví po odjazdení 15 000km,alebo musím s tým ísť do servisu,aby mi to znovu naprogramovali.Dík.
-
- 2 odpovědi
- 3tis zobrazení
-
-
Jelikoz mi to padlo a zejtra odjizdim na dovcu, nevite o nekom, kdo jeste dneska by byl schopnej k alarmu dozapojit jedno cidlo a obyc pager (bohuzel budu blizko PL hranic...), vsechno ready a je to na cca 1-1,5hod max (603465865) prinejhorsim pristi tejden... Praha a okoli
-
- 2 odpovědi
- 1,7tis zobrazení
-