Stručné shrnutí. Na můj požadavek ke kontrole tlumičů mi bylo sděleno, že kontrola byla provedena. Když jsem chtěl graf z té kontroly bylo mi oznámeno, že jejich stroj to nedělá. Tak že jsem si na to musel přijít sám. Tak že abych jenom nenadával.. Na první servisní prohlídku jsem dostal velice fešnou Oktávku v plný palbě. Samozřejmě jsem dostal slevu na všechny ND asi 20% a to trvale. Od té doby co se to stalo jsem tam byl několikrát. Přejímací technik si mě pamatuje a zdraví ještě než vstoupím do salonu. Velice slušné vystupování a chování. teď můžu tento nejmenovaný servis už jenom doporučit. Udělali chybu, ale postavili se k tomu čelem. Tak že za mne dobrý.
Dobrý den, nefungují mi přední stěrače a ostřikovače na Fabii II combi 2010. Vyměnil jsem páku ovládání stěračů, vyměnil jsem motore stěračů, pojistky jsou v pořádku, ale stále nefungují. Chová se to tak, že když přetáhnu páku k sobě, jako když chci ostříknou přední sklo, tak se mi spustí zadní stěrač. Jinak ať dám páku do jakékoli polohy tak přední stěrače nereagují. Poradí někdo. Děkuji