Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Motor 1.3

1. Zahájeno uživatelem lendys,

Dobrý den, Mám feliciji 1.3. Když dám nohu s plynu začne motor cukat. Nevýte čim by to mohlo být. dik

• 2 odpovědi
    • 1,9tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem lacream,

Poradte mi prosim vas,preco po vymene olejea mi zacala kontrolka mazania,svietit 2 az 3,sekundy po starte studeneho motora.Pred vymenou oleja to haslo na jednotku a po vymene toto.Neviem co teraz,ako to odstranit.Olej som menil za ten isty typ,aky tam bol predtym a to Castrol 15W40.Samozrejme ,ze bol vymeneny aj olejovy filter.Ked auto postoji,alebo vychladne uplne,vtedy sa to prejavi,no ked beham viac autom cez den,z kratkymi prestavkami,tak kontrolka hasne ako ma.Najviac sa bojim toho,ze za tu dobu ked kontrolka svieti,tak pocujem ako auto zaklepe a ked zhasne je to uz bez klepania ,ide pekne,ci nemozem poskodit niektore casti motora.Preto sa obraciam na vas s prosbou o…

• 13 odpovědí
    • 7,9tis zobrazení
  3. Ahoj - tak teď se ukažte, jak tomu všemu rozumíte, protože po svých zkušenostech už mám dost keců, jako že by mohlo nebo by to nemohlo jít.To mi sem ani nepište. Konkrétně chci vědět. jestli převodovku z golfu 3 1,6 můžu narvat do feliny 1,3 - řazení táhlama už si dodělám. Jde mi jen o to, jesli to tam jde namontovat a jestli je potřeba upravit poloosy,nebo jestli to taky sedí. V současný době tam mám převodovku z feliny diesel, aby to pelášilo rychleji, což se taky stalo. Ale řadí to naprd, chtěl bych tu golfáckou přesnější. Dík za odpovědi.

• 1 odpověď
    • 1,9tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Artic,

Zdravim Chtěl jsem se zeptat. Mam Felicii 1.3 MPI 50KW 2000r.v. V současnosti mam vyměněnou lambda sondu, čidlo na váhu vzduchu, svíčky, koplet termostat, palivový filtr, vyčistěnou a nastavenou klapku, seštelované ventily a pretěsněnou hlavu. A problém je ten, že po nastartování ať za studena nebo za tepla motor jakoby vynechava, jako kdyby to občas skočilo jen na 3válce. A pokud si stoupnu za auto tak z výfuku to strasně plive. Vyfuk není ucpaný, měl jsem ho rozebraný a kata tam neni. Je možně že toto dělá snímač klepání?? Jinak budu rad za každou radu, už opravdu nevím co stím. Předem díky

• 1 odpověď
    • 2,1tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem rondob,

ahojte da sa prosím vás vymontovať výfukové potrubie na felícii 1.3 bmm aj bez toho aby som musel odmontovať aj sacie? Odtrhla sa mi šrouba čo drží prvý diel a potrebujem tam narezať závit a vymeniť tesnenia ako na hlave tak aj na prvom dieli. Dakujem za rady

• 3 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem xSonnyx,

Ahoj potřebuju poradit v servisech mi neřekli ani ťuk čím to může být tak žádám o radu vás. Mám problém u feldy asi s tlakem oleje v motoru nebo já nevim, když startuji svítí olejnička na palubovce déle až teprv po přidání plynu zhasne. Když chci při jízdě přeřadit a sešlápnu spojkový pedál rozsvítí se znovu po odendání nohy ze spojky zhasne ale motor divně pocuká. Děkují moc o radu nevím si stím už rady ...

7. hledal jsem v tématech ale stejný problém jsem nenašel jen pár podobných. popíšu to podrobně v udalostech jak nastaly.asi před měsícem se dělal reset klapky přes simon manager a nasledovné nastavení přes vag. nevím zda na to mělo vliv,spíše jen schoda náhod.asi za 3dny odjíždím v 5h ráno s prahy během 2km to začalo na plyn dusit a opčas střílet do sání,přepnul jsem na benzín a i tam se motor dusil přerušovaně že jsem nemohl jet víc jak 80km/h po zahřatí na 90stupňů to zmizelo a auto jelo normalně.bylo divné žeto opravdu dělá když je auto opravdu studené třeba po dvou dnech staní ale třeba v těch vedrech když jsem vyjel odpoledne a auto bylo rozpalené od slunce tak nic.p…

• 2 odpovědi
    • 2,9tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Jiří Hruška,

Při nastartování auta ( bez problému) mi začne auto nepříjemne drncat a klepat, ale pri seslapnutí plynového pedálu zvuk ustane, ale jakmle zase otáčky klesnou, drncání a klepání se znovu dostaví... Začalo to po dělat pri vjezdu na cihlu, ktera m promackla stredový tlumč na výfuku. Myslel jsem, že výfuk někde drncá do podvozku, ale žádné místo jsem nenalezl... pls poraďte, čím to může být. Mám Felicii rok výr. 1995 50kw 1.3 BMM

• 3 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem sedlon.petr,

Čau, mám problém s nepravidelným chodem motru, otáčky na volnoběh jsou nízké, že se třepe skoro jako 1,2HTP a občas nejde nastartovat (po 3-4 pokusech naskočí). Bylo měněné těstní pod hlavou a po 30-ti kilometrech to začlo takhle zlobit. Nevíte, co s tím? Felicia r.v. 1998 1,3i

• 4 odpovědi
    • 7,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem 3enit,

Ahoj, zajímalo by mě, jestli mají favority a felicie stejné bloky motorů? Tzn. když vezmu hlavu z 1,3MPI, můžu použít blok motoru z favorita karbec? Taky jestli mi pak bude pasovat převodovka z feldy na onen blok (třeba z toho fanouša). Díky za odpovědi.

• 3 odpovědi
    • 4,7tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem tropik,

Dobrý den, odešel mi motor na felicii 1,3 rok výroby 1997, A potřeboval bych ho vyměnit, jen nevím co je potřeba všechno oddělat a tak jsem chtěl poprosit, jestli by mi někdo nenapsal postup při výměně motoru a nebo alespoň nějaký odkaz, kde bych se dočetl co všechno je potřeba udělat, díky mockrát, kdyžtak pište na StarVojtech@seznam.cz

• 6 odpovědí
    • 2,3tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem MLN,

když vytáčim a normálně řadim tak vše v pohodě,ale když kdekoliv jedu a ustalim otáčky na cca třeba 2tis tak motor cuká mam felicii rv96 1.3 jednobodové střikování ,jsou fungl nové svíčky,zap. kabely,pal.filtr,měnil jsem palec(né za nový),očistil snímač otáček,už jsem měl venku a čistil i škrtící klapku,ale furt to same. Ještě mě napadá vyměnit zapalovací trafo a jinak nwm jo a má na to ňákej vliv počasí spíše v zimě to nedělá vůbec takže jestli čidlo teploty, nebo čerpadlo kuli tlaku že je....prostě nwm děkuji za jakoukoli radu.

• 3 odpovědi
    • 2,1tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem Bollek4,

Ahoj, pokud vyřadím tak mi neklesnou otáčky motoru, čím to, ale pokud jemně přidám plyn otáčky klesnou a drží se. Mám felicii sport line 1,3 1999 Díky za odpověď

• 1 odpověď
    • 1,6tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem Pivánekk,

Zdarec všici,potřebuju pomoci se svou Fildou 1,3MPI 40kW r.v.97. Po ujetí cca osmi kilometrů chcípla a konec,nešla nastartovat.Po hodině co vystydla,jsem jí natočil-v pohodě držela cca 5min.a to samý.Jelikož mám ještě mokrý papíry a v tomhle směru nejsem moc zručnej,vás žádám o radu.Díky moc

• 3 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem JohNNyE39,

Sice jsem hledal, ale to co potrebuji ja jsem nenasel. Na nasi Felicii MPi se ukazalo ze je spatna lambda, ta se vymenila, ale uz nekdy behem te spatne lambdy se postupne projevovala zavada, ze si auto nekdy prida plyn. Jo, vypada to na klapku, ale ctete dal. Nejdriv to zaclo asi tak, ze se jelo na naky kvalt a bylo pred krizovatkou tak se vyradilo, ale jak se zmackla spojka tak otacky si povyletely nahoru nebo jedu pred zatackou, hodim tam 2ku a pustim spojku at brzdim motorem a misto brzdeni to uplne kope(proste to prida otacky kdyz pustim spojku). Je to asi cim dal tim horsi, ze zacatku to bylo jen opravdu sem tam, i kdyz ani ted to neni pravidlem a je jedno studeny ne…

• 5 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  16. Zahájeno uživatelem blajo666,

zdravim...mam skodu feliciu 1,3 MPI (LPG) a mam s nou taky problem ze v meste alebo na dlhsom kopci sa teplota hned vysplha na 100 az 110 stupnou...veltilator zopina podla teplomera na palubovke okolo 105 stupnou...ale ani vtedy teplota neklesa..no nastastie ani uz ani nestupa...neviete mi niekto poradit co s tym je a co sa stym da robit?...vodna pupma, tesnenie pod hlavou, termostat boli menene nedavno...som vdacny za kazdu radu...niejak sa do toho neviznam Plus: mam este taky mensi problem...auto mi nastartuje hned...ale ked prejdem neijaku kratku vzdalenost..par kilometrov...vypnem ho napriklad na pumpe tak potom uz to nejde tak jednoducho...kluc musim mat vytoceny a…

• 1 odpověď
    • 2,5tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem FeliciaLX,

Potřebuju už doopravdy dost poradit, protože se tu píšou celkem věci, který nikdy nepomohly. Pokud nastartuju felinu za studena, po nějaký odstávce, tak normálně hned chytne. pokud se zahřeje, tak už se jí nechce. Vyměnil jsem teda čidlo teploty chladicí kapaliny a opět to samé. Vyměnil jsem snímač otáček a znovu nic. Nechal jsem prověřit lambdu a opět nic. Včera jsem ji nakopnul, zajel před barák a nasadil nosič na kola a samozřejmě i kola na něj. Takže po 15. minutách jsem se chtěl rozjet, ale ouha, nenastartoval jsem. Prostě to točí a vůbec se nechytá. Tentokrát už prostě vůbec nereaguje. Po asi dvou hodinách jsem to zkusil znovu a chytla na brnknutí. Ve výpisu závad ž…

• 3 odpovědi
    • 2,2tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem pony,

Prosím o radu teče mě voda z vodní pumpy nějakým otvorem ze spoda pumpy .Děkuji za radu.

• 1 odpověď
    • 2,4tis zobrazení
  19. Ahoj, prosím o pomoc s vysátím benzinu z nádrže u Felicie 1,3 mpi. Chci vysát benzin z nádrže nějak bezpečně třeba přes motorovou část. Půjde to třeba přes přívod benzinu z nádrže do pumpy, která to pak tlačí do motoru?

• 4 odpovědi
    • 10tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem tgfh,

Dobrý den, mám divný problém na svém autě. Jedná se o Felícii 1.3 MPi 50kW s chipem, r. v. 1999, najeto 160000 km. Auto je jinak ve skvělé kondici, opečováváno co to jde. Před 3 lety jak jsem udělal řidičák, pustil jsem se do auta, opravilo se hodně věcí, měl jsem ale problém s tím, že nejčastěji při rozjezdu, při přezazení na 2. či 3. stupeň auto ztratilo tah, jako kdyby člověk pustil plyn. Na diagnostice byla chyba lambdy sporadická, vyměnila se lambda za novou, ale chyba zůstala. Podívali jsem se do nápovědy ve který jsme se dočetli, že tuto chybu může způsobovat čerpadlo. Vyměnila se originální (VDO) patrona čerpadla za turecké výroby. Auto jezdilo krásně, problém zm…

• 26 odpovědí
    • 32,7tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem base2,

E-mail Profil Ahoj , už si nevím rady s autem začalo to tím že jsem myslel ža mi došel plyn a po natakování tam ještě 10l tam bylo . Od té doby se při akceleraci přidusí pak jede normálně , točí až na 6000 ot/min . U plynaře - to je lambda - tak jsem koupil a furt stejné Tak jsem začal jezdit i na benzin a zjistil ,že to dělá taky,ale ne tak hrozně Za studena bez problému V servisu 1 - nelze provést základ. nast. klapky - koupil jsem jetou 90 000 Km -a furt stejné nelze provést základ . nast. V servisu 2 - klapka je ok odporové dráhy šlapou, tak jsem pujčil jinou řid jednotku - stále stejné pak mi jednotku přehrály softem z MOTORDIAGu, údajně zlepšení, ale klapka …

• 7 odpovědí
    • 5,7tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem johnyskk,

Zdravím chci se zeptat čím to že když mám zahřátý motor tak nechce naskočit. Jenom to točí a nic až když přidám plyn tak to chytne!! Ale je to doba nez to chytne!!! Díky

• 6 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem MartinOkula,

Zdravím. Nedávno jsem našel v dílech, co jsem si schoval z mé bourané Felicie tento ventil (nebo snímač, nevím přesně jak to nazvat) a zajímalo by mně co to vlastně je a k čemu to slouží. Co jsem zjistil podle čísla dílu, tak je to nějaký ,, větrací ventil ´´ ale to mi nic neřiká. Neví někdo k čemu to slouží?

• 9 odpovědí
    • 5,3tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem Premda84,

Ahoj borci, dnes jsem zůstal viset s FELDOU na cestě a už jsem se nerozjel - předcházelo tomu následující - v minulém týdnu jsem dojel na křižovatku - zmáčkl brzdu - a motor chcípnul ( bylo znát pohasínání otáček... ) - po otočení klíčkem motor né a né naskočit - asi až tak na pátý pokus - měl snahu naskočit, ale nešlo... poté pohoda - v ten den jsem dojel na křižovatku a opět silněji zmáčkl brzdu a opět mi pohasl motor a tentokráte to trvalo ještě o poznání déle než naskočil motor, ale naskočil - dojel jsem na parkoviště a tam silně mačkal brzdu, ale motor už nepohasl.... dnes jsem jel zase autem a počas jízdy mi asi 3-4x motor chcípnul, ale vždy jsem nastartoval... až …

• 3 odpovědi
    • 4,9tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem jirka vlnar,

Zdarec při poklesu otáček a přibližně 1200 ot/min. mi vždycky tak nepříjemně blafe z výfuku.Nevíte někdo čím by to mohlo být.Výfuky a těsnění jsou skoro nové.Díky

• 3 odpovědi
    • 2,4tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.