Škoda 1201-1203
15 témat v tomto fóru
-
-
-
Dobrý den, pomůže někdo opravujeme has. stříkačku a budeme dělat hlavu motoru, nevíte jaké utah. momenty ? Je to motor starší ještě s plstěnou vložkou ol. filtru.Děkuji za rady případně zaslání manuálu pokud někdo má v el. podobě.
-
- 0 odpovědí
- 3tis zobrazení
-
-
Ahoj, předem se přiznám, že tomu vůbec nerozumím. Máme traktor MT8-065, který má motor z 1203. Teď na jaře se stalo to, že když se zahřeje cca na 80 st. C, tak tady tím místem, které je na fotkách, začne stříkat voda z chladícího okruhu. Co to proboha je? Jak se to dá opravit? Jestli to není dobře vidět, tak se nejedná o tu hadici, která vede do pumpy, ale o cosi, co je jakoby pod ní, je na tom takové malé gumové těsnění... Moc děkuju, David
-
-
- 2 odpovědi
- 15,9tis zobrazení
-
-
Dobrý den , vlastním Taz 1500 skříň pro 5 osob, pětistupňová převodovka najeto 60000 Km , STK do 2020 v zachovalém stavu rok výroby 1997. EKO nezaplaceno. Mám i několik náhradních dílů Ptám se za jakou cenu se dá takový vůz prodat ?
-
- 1 odpověď
- 43,8tis zobrazení
-
-
Ahoj chlapi, Mám na Vás prosbu. Kamarád má traktůrek s motorem z 1203 5kvalt 1500cm3.Nastartuje, jede 10-15 min a zniceho nic to jde na tři válce. Vynda svíčku mokrou od benzínu, vyčistí, ale už nehazi jiskru.A nedělá to jeden válec, ale různě. Byly zkušený jiné kabely, jiné svíčky, byly měřený tlaky, ve všech valcích je přesně 12 atmosfer. Byl čistén a seřízený karburator. Ale po každé krátké jízdě odejde jedna svíčka, nevěděl by někdo čeho se chytit? Díky za radu
-
- 1 odpověď
- 8,6tis zobrazení
-
-
ahojte, mám taký problém, štartér je namontovaný na hasičskej striekačke a pri štartovaní to cca každé 2 sekundy nejako pukne, keď sme ho odpojili a skúsili na stole tak išiel v pohode a keď sme ho zapojili a skúsili tak sme si všimli že počas štartovania sa vystrkuje a schováva. Vôbec nechápeme čím to je. Neviete mi poradiť? pridám pár fotiek ako to vyzerá cca, možno uvidíte nejjakú chybu
-
- 0 odpovědí
- 86,6tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, sháním návod na sportovní úpravu motoru TAZ 1500. Motor bude určen na požární sport, takže popřípadě kdyby někdo měl popis úprav na celou hasičskou stříkačku, tak by to bylo SUPER. Nevím, na koho se obrátit. Poradí mi někdo? Dík
-
- 4 odpovědi
- 36tis zobrazení
-
-
Zdravím, nevíte někdo jaký olejový se dá použít na TAZ 1500? Je tam plecháč na našroubování. Asi by stačil rozměr závitu a průměr dosedací plochy. Nebo z jakého jiného motoru pasuje. Díky.
-
- 1 odpověď
- 91,4tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím a prosím o radu. Mám motor TAZ1500 a chtěl bych do něho dát startér s reduktorem (katalogové číslo 9141.320 - na první pohled vypadá jako startér z felicie). Chtěl bych se zeptat, zda by šel použít startér z Felicie? Někde jsem se totiž dočetl, že točí na druhou stranu. Našel jsem i návod na úpravu tohoto startéru pro Š120 (výměna pastorku a víka), ale nevím, zda i po této úpravě bude startér točit bráceně nebo už správně ... Pokud by měl někdo k dispozici startér s reduktorem přímo na TAZ1500, bylo by to super. Předem díky za reakce. Honza.
-
- 1 odpověď
- 101,5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý den, nemáte někdo k dispozici dílenskou příručku na první generaci Škody 1203? Kliky z 1000MB, znak nad maskou, rok 1969 - 1974
-
- 11 odpovědí
- 122,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Mohl by me nekdo poradit jaky benzin se ted leje do techto vozo skoda 1203,, drive to byl special, ale ted co?? natural 91, nebo 95 + nejaky olej??.. ?mohl by me nekdo poradit, at to nejak nezadru?? dekuji,
-
- 4 odpovědi
- 20,4tis zobrazení
-
-
Ahoj poradil by mi nekdo.Mam TAZ 1500 a nekdy starter točí a nekdy ne.Dával sem tam novej starter.Myslim si že by to mohla bejt spatná kostra motoru,ale nemůžu ji najít.Poradte prosím,děkuji.
-
- 6 odpovědí
- 20,2tis zobrazení
-
-
Nemá někdo posilovač? Je to takový velký hovado,mám už ho plný kapaliny jak to propouští a občas to nasaje přes podtlak do karburace a vylítne z vyfuku mrak kouře jako z ropáka. Už jsem to několikrát přetěsňoval ale chce to už jiný.
-
- 0 odpovědí
- 46,6tis zobrazení
-
-
Ahojte, Zajímalo by mě zdali máte někdo zkušenosti s výměnou karbce na Taz 1500 kat, je tam SEDR 32, no a rád bych vedel jaké mozné karburátory tam můžu dát tak abych nemusel nijak upravovat potrubí. Můj záměr je nějakým způsobem snížit spotřebu protože je to nesnesitelné... do těch 12 litrů se vlezu no ale i tak....
-
- 6 odpovědí
- 20,2tis zobrazení
-
-
Nevíte náhodou někdo,jesti diferák z Tazu 1500 (5-ti kvalt) je stejný jako diferák z 1203 (4 kvalt)? Díky za radu.
-
- 2 odpovědi
- 22,7tis zobrazení
-