Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Elektrika

1. Zahájeno uživatelem petrurbi,

Mam problém s centrálem na felicii. Blbnou mi ovladače, a asi nejjednodušší mi připadá vyměnit tu centrální jednotku, abych nemusel znovu protahovat všechny kabely, serva atd. Je možné vyměnit kus za kus? Nebo nějakou radu, jak vyřešit problém Jinak v autě mam Meta System M87AN

• 0 odpovědí
    • 3,8tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem 1riko111,

Ahojte mam taky problem ručička otačkomeru mi nejako blbne pri naštartovani vobec nereaguje az ked pridam otačky tak skoči na asi 4 tisic otačok a zase padne dole robi mi to aj počas jazdy niekedy to ide normalne aj na volnobech...v čom je chyba?? diky ....

• Pozitivní
    • 9 odpovědí
    • 8,5tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem pepino34,

Nefunguje otáčkoměr, až při určitých otáčkách vyletí na 4000-4500 a drží, pak opět spadne na nulu. Vyměněn Hallův snímač, jinak auto v naprostém pořádku.

• 0 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem MaRvN,

Zdarte, chtěl bych se zeptat, jestli blikají výstražná světla, i když je absolutně vyplý motor. Díky

5. Zahájeno uživatelem Leonardus,

Zdravim udelal jsem si tento zpožďovač http://www.elektronikacz.ic.cz/Data/zpozdovacosvetleni.html ale nevim si rady se zapojenim. Myslel jsem ze ho dám ke svítilně, ale nepřišel jsem na to, kterej je kterej drát. Koukal jsem na vsechny mozny schema ale barvy kabelu se nejak neschodly. Mam tam hnědej, hnědobílej a černočervenej.

• 5 odpovědí
    • 5,6tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem jirka vlnar,

Čaute borci potřeboval bych poradit na té jednotce ultrazvuku.(Je to Laserline 989) jak jsou zapojeny dráty stačila by mi fotka díky

• 0 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem atrey2007,

zdravím mám teď problém z topením,hlavním světlem,sterači.Když to zapínám tak mi cvká relátko,včera jsem ho vyměnil za jiné a naskočilo to jenže ráno když jsem chctěl jed do práce tak to už zase nešlo ale asi po 1 minutě jízdy mi to vše zas naskočilo,tak jsem koupil fungl nové relatka vyměnil i pojistky přeměřil ale zase to nefunguje už jsem bezradný a prosím o radu co stím.

• 2 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem roman_an1,

zdravím, mam takový problém nefunguje mi zpátečka..a nejde do ni vubec ani šťáva když jsem to všechno přeměřil tak je někde káblík přerušený nejspíš..jak mám nejlépe natáhnout nové káblíky..mužu štávu přivést přímo na přímo z baterie ze bych to udělal tak že bych na káblík dal pojistku..pak káblík vedl do toho senzoru a ze senzoru že bych to natáhnul promo dozadu do kufru? a mám to ještě uzemnit nebo to nemusím..díky předem za odpovědi

9. Zahájeno uživatelem jara_10,

Zdravim, chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá zkušenosti s opravou Centrálního zamykání u Felicie. Můj problém spočívá v tom, že když otočím klíčkem odemknou nebo zamknou se jen konkrétní dveře takže to mám jak bez centrálu. Když sedím v autě všechny dveře zavřený, ale špunty nahoře a zacvaknu rukou špunt u řidiče nebo spolujezdce všechny motorky jsou slyšet jak sepnou, ale špunty nezalezou. Předem díky za odpověď.

• 2 odpovědi
    • 13,7tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem naj,

Jaké máte zkušenosti nebo jakou značku žárovek do předních ukazatelů směru používáte?Jde o trvanlivos barvy na baňce žárovky.Já jsem jich koupil pár kousků značky OSRAM a měním je jednou do roka,protože je barva dole.Nejde mě tak o cenu žárovky,jako o potřebu kontroly,kdy již je nevyhovující stav a snížená bezpečnost/možnost přehlídnutí/,čehoš jsem byl svědkem při dopr.nehodě,kdy byla dána spoluvina i tomuto řidiči pro ,,nevýraznost'' směrovky.

• 6 odpovědí
    • 3tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem SpeedPhil,

mám felicii a nechce mu to startovat, zjistil, že to bude někde kolem čerpadla. Eletrika do něho ide ale při startování nechce stříkat, ale když na něho dal samotnou baterku tak mu to nakoplo. Nevíte čím by to mohlo být?

12. Zahájeno uživatelem Mokros,

Chtěl bych se zeptat koupil jsme z 1.3MPi 50kW budíky s otáčkoměrem a mám Felicii 1.3i r.v 1995 s kukačkama půjde to vyměnit za otáčkoměr???Slyšel jsem že někdo přípravu má a někdo ne díky moc spěchá to

13. Zahájeno uživatelem Buddyman,

Ahoj všem. Mám takový problém se svým vozem Škoda felicie LX 1,3 rv.1995 Při jízdě asi 3 dny zpátky jsem cítil spáleninu. Dojel jsem domů a ráno jsem zjistil, že mi nesvítí tlumená světla. Dneska jsem zjišťoval problém ale na nic jsem nepřišel. Když jedu tak mi silně svítí kontrolky a hodně hučí ventilátor topení i když je na 4 tak víc než má na malé otáčky ale ne. Jak přidávám plyn tak žhnou a žhnou. Měl jsem vyndanou pojistkovou skříňku. Přeměřil jsem pojistky všechny jsou ok. Relé odkzoušeny z jiné feldy a vše ok. Zkoušel jsem přeměřit kabely ze svorkovnice do tlumených světel dopředu a taky ok. Přeměření kabelů ze svorkovni…

14. Zahájeno uživatelem _mates_,

Zdarec lidi, nutně bych potřeboval helpnout od Vás zkušenějších, koupil jsem si na feldu přední mlhovky a nějak netušim, jak je zapojit, poradtě, pls......

• 5 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  15. Zahájeno uživatelem Vanousik,

Ahoj, chtěl bych se zeptat. Nesvítí mi osvětlení kokpitu nad hlavou při otevření dveří. Když světlo přepnu do polohy, aby svítilo pořád, tak svítí. V čem je problém? Díky

16. Zahájeno uživatelem Papek,

Zdravim znamemu na felicii odpaluje ziarovky a naraz obe minule obe stretavacky ale cez den no a pred par dnami v noci na dialkovych isiel a prask obe naraz.viem ze to bude pravdepodobne z alternatorom a reglerom ale nemam blizsie skusenosti s tym.stalo sa to niekomu ako ste to poriesili.diky :-)

• 8 odpovědí
    • 2,9tis zobrazení
  17. Zahájeno uživatelem motokarista,

Zdravim,mam takovy problem,nejde mi proud do palivoveho cerpadla,cerpadlo jinak jede,pojistka je OK a rele taky spina,nevi nekdo cim to muze byt? DIky

• 1 odpověď
    • 6tis zobrazení
  18. Zahájeno uživatelem lukkášek,

Ahoj, potřebovAL BYCH PORADIT JAK DOSTANU DO FELICIE NOVOU KRABIČKU Z DÁLKOVÝM OVLÁDÁNÍM A ALARMEM, MÁM CENTRÁL ALE NEVÍM JAK SE K NĚMU DOSTAT A VYMĚNIT, dÍKY

• 5 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  19. Zdravím všechny Felicisty. Prosím o radu: po provedení resetu synovy Felcky programem MSM to pak chce nastavit basic hodnoty VAGem (mimo jiné - docela hezké že free program vás nakonec stejně donutí sehnat ostrý VAG-COM...anebo to byl obchodní tah Motordiagu ???). Jenže při pokusu o zadání group 098 v modulu 04 mi to napíše že 098 je nedostupný, takže neprovedu základní nastavení klapky a mám pak v 02 chyby z toho vyplývající. Přitom v 08 ten kanál 098 zadám a vidím hodnoty, které si to patrně načte po zapnutí klíčku. Ovšem nenahlásí konec nastavení, v okénku 3 a 4 jsou pořád chybné hodnoty. Kabel je sice "čína" ovšem Epromku v Simosu přepíše, 01 načte, chyby vymaže…

• 1 odpověď
    • 5,3tis zobrazení
  20. Zahájeno uživatelem Petr Kopřiva,

Zdravím všechny.Mám jeden dotaz.Když nechám stropní světlo zapnuté v poloze otevřených dveří,aby se rozsvítilo při jejich otevření a zhaslo po jejich zavření,tak se mi stává během jízdy,že světlo občas problikává při různých pohybech vozidla,jedno jestli nalevo,či napravo.Nevíte někdo čím to je?Díky

• 1 odpověď
    • 2tis zobrazení
  21. Zahájeno uživatelem evoluce,

Mám problém, po výměně podsvětlovací žárovky na budíkách a následnému složení, se my stalo že při zapnutí levého nebo pravého blinkru se vždy pustily varovná světla a blikaly všechny blikače. Neváhal jsem a zakoupil nový spínač varovných světel a to se "trochu" zlepšilo. A to tak, že začaly fungovat směrové blikače tak jak mají. ALE zase po stlačení tlačítka varovných světel nebliklo ani prt... - zkoušel jsem i pořádně zarazit piny na spínač a stalo se mi že to i občas bliklo (žádný kontakt neni volný, pro jistotu jsem je trochu zmáčkul a pořádně narazil) - koupil i další ORIGINAL spínač varovných světel (co kdyby byl ten předchozí nový špatný ) - ani přepínací relé…

• 4 odpovědi
    • 2,5tis zobrazení
  22. Zahájeno uživatelem SKAKI,

Dobrý den. Mám problém s přepínačem dálkových světel. Asi před 2 měsíci mi z ničeho nic světla začala zhasínat, zjistili jsme, že je asi špatná přepínač dálkových světel. Po výměně přepínače vše bylo v pohodě, asi měsíc vše šlo bez problémů. Ale nyní to začalo opět blbnout. A to tak, že když dám blinkr doleva, svítí tlumená i dálková. Jakmile se páčka vrátí do původní polohy dálková světla zhasnou. Občas totéž světla udělají, jen tak při jízdě, aniž bych se páčky dotkl. Zkusili jsme kontakty prostříkat sprejem na kontakty a byl klid asi 6 dní, ale dnes to opět při dání blinkru doleva udělalo. Prosím, nevíte někdo co s tím? Jak tuto závadu konečně vyřešit? Předem všem d…

• 3 odpovědi
    • 3,8tis zobrazení
  23. Zahájeno uživatelem gott,

Syn má felicii kombi tuším 1.6 Mpi a poslední dobou měl s elektrikou problémy. Jednou se mu stalo,že přestaly svítit světla. Potom mu zase jely strašně rychle stěrače a poslední problém byl ten,že když jel tak najednou přestaly svítit světla a za chvilku auto chcíplo ůplně a od té doby nic nejde. Po zapnutí klíčku se rozsvítí kontrolky,normálně startuje ale benzin čerpadlo netlačí a taky jiskra nejde. Lištu na svíčky jsem dal jinou fukční i s jinými svíčkami a taky na tomto autě nejde.Neví někdo náhodou čím by to mohlo být?

• 3 odpovědi
    • 5,2tis zobrazení
  24. Zahájeno uživatelem jsegal,

Prosím pomozte mi.když jedu a dám blinkr,sešlápnu brzdy začne mi cvakání v pojistkové skřínce a auto přestane jét

• 3 odpovědi
    • 2,3tis zobrazení
  25. Zahájeno uživatelem Honza K,

Ahoj všem, chtěl bych se zeptat zkušenějších uživatelů felicí, jestli je možné nějak nenásilně do vozu nainstalovat elektrické stahování oken. Prohlížel jsem na internetu různé prodejce dílů, ale vždy jsem našel díly pouze pro rok výroby 98 a výš. Šlo by toto stahování i do roku výroby 97 ? Resp. jaký je rozdíl ve dveřích u těchto dvou roků výroby ? Podle známého se prý dveře liší výztuhami, které by mohly instalaci komplikovat (pouze doměnka). Předem díky za vaše postřehy a zkušenosti.

• 2 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.