Je to jak píšeš, jen s rozdílem, že proti mě a ostatním máš celkem slušný suport viz vlákno a přehršel předváděček k vyzkoušení. Tudíž víš do čeho jdeš, projeď si totožné auto a pak se rozhodni, za mě nic víc v tom nehledej. Já bral výrobu 1/24 a prošel výměnou všech DCC (AK 29/24), tudíž na tvůj dotaz "odmítnou - vyběhnou se mnou" si myslím, že ochota měnit tlumiče byla a je u vozidel vyrobených v 1. a 2. Q/2024 potom ty tlumiče už asi zásadní progres neprodělaly, tudíž možná není ani za co měnit. Tím jasně říkám, že ty moje z prvovýroby byly katastrofa a zároveň, že i ty updatované byť jsou lepší tak na mě je stále co zlepšovat jsou hlučné, prostě bubnují, jiný zas píše , že po výměně je to za jedna, to už je asi na každém co od toho čeká a co je ochoten tolerovat. Jinak ten podvozek funguje a využívám to, tím se to dá eliminovat( chce to tím kolečkem prostě otáčet pořád) , jezdím na 3 úrovně : individual -2 comfort tedy nejměkčí nastavení co jde - město, rozbité cesty nižší rychlosti (tady se to projevuje nejméně), normal -běžná svižná jízda, většinou mimo obce a sport +2 vracečky u nás v krušných kde je pěkný asfalt atd. v procentech je to asi 50-40-10%. Jinak ten podvozek funguje, nemám sportline ale LaK tak na to brát ohled, jinak přeji dobrý výběr. P.S. pokud bereš benál 4x4 tak si myslím, že ten podvozek budeš objednávat stejně. Pohodový večer...
Od
Sup4KV · před 10 hodiny 10 hod