-
Aktuální příspěvky
-
Zdravím . Omlouvám se, zda nebude téma souhlasit ale potřeboval bych pomoc a nevím na koho se obrátit . Mám seat ibiza a mám papírově 15 - 16tky kola . Chtěl bych mít 17tky ale nevím, zda by dělali neplechu + jestli by bylo možné si ten větší rozměr napsat do techničáku ( jestli je to možné ) . Auto mám na vzduchu a podvozek je tvrdý - o tom zda by to bylo tvrdé se vubec nejedná Nebo jestli by bylo možné mít 18tky ? Díky za rady .
-
Od Petr Kudla · Vloženo
Zdar mám podobný problém 🤣 Octavia 3 2014 1.6tdi 77kw chip 92kw 300nm ofiko 256t/km,ale jezdím s tím už 4.roky.😁 diagnostika píše agr zpětné vedení. Stk bez problémů .Vždy se rozsvítí když jedu po dálnici sjedu na okresku tak zhasne 🤦. Najeto na problém cca 90 000km. Neřeším až začne blikat pojedu teprve servis. Tankuju jen eurooil nebo ono vždy tak nějak fifty-fifty + VIF. Takže naftou to nebude. -
No ruka uprostred dole opravdu hlasi, ale kdyz sem drzel jednou rukou na leve strane nad raminkem tak to nic nehlasilo a videl bych to tak ze tim ze sem mel ruku na jedne strane (asi zatizeni k jedne strane )tak to lip vyhodnotilo ze tam ruka je.
-
Sice se všude říká jen km, ale záleží na provozu. V podstatě záleží na hodinách běžení motoru, semafory škodí dost. Já s dieselem jezdím napůl město a napůl dálky, tak to zkrátím na 30 tisíc. "Standardní délku intervalu výměny oleje v DSG převodovce (DQ381) udává VW bohužel až každých 120.000 km, navíc bez filtru! Důrazně doporučujeme výměnou oleje a filtru po 60.000 km. U aut, která jsou zatěžována častou sportovní, terénní, nebo městskou jízdou se doporučuje zkrátit interval na polovinu, tedy 30 000 km nebo 2 roky." https://shop.dieselpower.cz/pravidelny-servis-60000-km-3-roky/dsg-prevodovka-vymena-oleje--dq381-/
-