Elektrika
554 témat v tomto fóru
-
Ahoj, víte, zda lze nastavit, že když při elektrickém otevírání víka kufru narazí páté dveře na překážku, že se otevírání automaticky zastaví? Takový opačný princip pojistky proti skřípnutí při elektrickém zavírání víka kufru. Díky
-
- 0 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
-
Tak dnes jsem s úžasem pozoroval jak se to chová. Ráno (kolem 6:30) vyjedu a vše OK. Vnější teplota asi 8 stupňů. Zaparkuji v práci kolem 07:30, vnější teplota 11. Potud perfekt. Ale sednu do auta asi ve 12 že pojedu na oběd a vnější teplota 11,5. Naprostý nesmysl, byť auto bylo ve stínu, tou dobou bylo venku už asi 22. Jedu asi 3km na oběd a za tu dobu stoupne teplota na 13. Nechám během oběda auto na slunci (!) a po asi 30 minutách jdu k autu a vnější teplota 15 (!!!). Totální blbost. Jedu zpět 3km a stoupne na 15,5, Jsem v práci, jdu do auta zase kolem 14 a vnější stále 15,5. Nicméně jedu pryč, už i kolem 90 km/hod a během pouhých tak 5 minut začíná ukazovat naprosto n…
-
- 8 odpovědí
- 2,7tis zobrazení
-
-
Ahojte! co člověk musí udělat proto, aby v režimu denního svícení svítily kromě předních i zadní světla? Je to jen o řídící jednotce? Kdyby svítily i zadní, je to lepší pro bezpečnost a zároveň člověk nemusí nonstop svítit plnýma...(když mermomocí chce, aby svítil i zadek)
-
- 2 odpovědi
- 3,2tis zobrazení
-
-
Než pojedu k dealerovi udělat ze sebe kokota nefunguje mi el. vyhřívání zrcátek, tak jsem si myslel - pojistka. Vzal jsem manuál, ale buď jsem úplně slepej, nebo nevidím, ale pojistku pro tuto funkci jsem v popisu prostě nenašel. Neřešil to už někdo ?
-
-
- 12 odpovědí
- 13tis zobrazení
-