Ahoj.
mam S4 a stale jsem nepřišel jak přepnu spárovaný telefon v applecar play.
běžný telefon je v základním okně telefonování, ale v applecar play se nepřepne.
běžně se nám to stává když di auta nastoupí manželka drive a je tam při nastartování a ja pak chci navigaci atd mit na sebe a uz se nepřepnu.
bluetooth audio a telefon jde přepnout ale ten Apple car play ne 😀
vi prosím někdo kde to udělat?
Aké máš teda auto? Rapid, Toledo?
Máš aj predné senzory vo výbave?
Štandardne u rapidu a fabii 3 sa senzory vypnú po zhruba cca 5 sekundách, ak sa vyradí spiatočka. Respektíve pri pohybe dopredu a prejdení do určitej rýchlosti.
Jak už jsem psal, mně se tohle řešení líbí. Slícované je to pěkně a jak @Dodi 15 píše, není pak problém ani s gumovým kobercem.
Já to tenkrát v Rapidu dal původně do stejné výšky jako v O3 (a stejně nízko to měl z výroby S2) a díky tomu to v místě překrytí hranou koberce trpělo.
Mezi ten zvýšený okraj se vždycky dostane špína s kamínky a pak se ten hezký leštěný povrch pěkně dře. Tímhle umístěním se to eliminuje.
Bohužiaľ, ani ja nie som odvarený zo zvuku, ktorý reprodukuje rádio... zlatá octavia2.
Ale, odpozoroval som malú úpravu, ktorá to trochu dokáže zlepšiť. Na fadery som vytiahol zvuk trochu dopredu, teda som potlačil mierne zadné repro a zvuk sa zrazu vyčistil a objavili sa jasnejšie basy. Keď som to rôzne skúšal, tie zadné repro to veľmi kazia, znejú tak zachrípnuto a vyslovene kazia predné repro ktoré hrajú ako-tak normálne.
Toto by teoreticky mohlo pomôcť aj canton SS, u mňa testované na sériovom 8x repro. Prikladám fotku aktuálneho nastavenia faderu u mňa.