Motor 1.6 TDI CR
179 témat v tomto fóru
-
Ahojte, pred sviatkami som mal problémy s mojou Octaviou a vyzerá to tak že sa mi to podarilo po 3 týždňoch bádania vyriešiť. Bolo to dosť ťažké prísť na príčinu veci, snáď tento môj príspevok pomôže niekomu z Vás pri riešení podobného problému. Auto má 109tisíc km. Problémy začali vznikať tak, že som išiel napr. 90 km/h a zrazu som musel znížiť rýchlosť na 70 km/h a tak som ubral plyn, rýchlosť som nechal zaradenú. Keď som dosiahol tých 70 km/h, šliapol som na plyn aby som udržal túto rýchlosť a v tom momente mi auto raz cuklo. Potom som normálne pokračoval v jazde. Prišiel som domov, zabočil som do našej ulice, zaradil dvojku a keď som chcel pridať, začali kolís…
-
- 8 odpovědí
- 29,9tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, pri volnobehu je pocut hlavne po zahriati jemne selestenie - ako lozisko, ked stlacim pedal spojky do polovice, zvuk sa zosilni, ked uplne, tak zmizne. Sem tam po dlhej jazde je pri volnobehu pri prednom lavom kolese pocut pravidelne cink, cink. Nie je to moc pocut, ale stve ma to. Spojka zabera v pohode, radit ide tiez ok - mam lhw 5-st. 1.6 tdi. Trva to uz 10tis. km - mam okolo 85tis.km, resp. predtym som si to moc nevsimal, v zime nie je pocut skoro vobec. Zatial sa to nezhorsuje, jazdim prevazne dialnice. Neviete, cim to moze byt? Riesili by ste to, ci mam pockat, kym sa to zhorsi? Diky moc a popredu sorry, ak to tu uz niekto riesil.
-
- 1 odpověď
- 3,7tis zobrazení
-
-
Zdravím Vás páni, kúpil som 1.6TDI CR CAYC,r.v.2010 z bazáru a bazár to doniesol z bazáru v Nemecku. Teda mením rozvody aj olej. Chcel by som sa spýtať, či tam môžem naliať všetko, čo má označenie VW50700, teda napr. Valvoline, alebo sa držíte aj iných predísaných hodnôt. Ďalšia výmena bude po 15.000km alebo po 30.000km? Môžete odporučiť kde sa dá kúpiť olej, a aká značka? Díky moc.
-
-
- 34 odpovědí
- 34,7tis zobrazení
-
-
Ahoj, mam problem, mam manual 5st. 1.6tdi cayc, ked je auto studene sem tam, ked dobrzdujem na krizovatku a vyradim rychlost a pustim spojku, nezmyselne napoveda zaradeneho stupna zobrazuje zaradene stupne postupne od 4 po 1 (aj s medzinapovedou podradenia). Otacky su v tom momente na volnobehu a nemam pocit, ze by auto tahalo. Spojku nemam vyslapnutu, iba brzdim. Je to nejaka feature? Alebo mam problem? Mam pocit, ze akonahle sa auto zohreje, problem nejde reprodukovat, takisto v lete som toto nezaznamenal. Neviete, co s tym moze byt? Diky
-
- 2 odpovědi
- 4tis zobrazení
-