-
Aktuální příspěvky
-
Proč se ptáš na chybu motoru v sekci ostatní? Proč se neptáš v odpovídající sekci? Četl jsi pravidla při registraci? Musel si, gdyž si s nima souhlasils.
-
Od GeorgettaCZ · Vloženo
Ahoj, Máme v rodině Octavii II FL a do ní jsme dali RNS-510 3T0 035 680. V původním FW1164 HW11 jsem se prakticky nikam nedostal, ale po upgradu na 5274 setup ukazuje, že je to 3T0 035 680G. Čili dál, jak na tu 5274 to dát nejde, alespoň ne mě. Tvoje Ačko na tom bude asi podobně. Mapy jsem tam dostal V17 (8557 West). Jednoznačně před kopírováním map z DVD je potřeba otřít čočku mechaniky ubrouskem a lihem, jinak se kopírování nezpustí. Pokud chceš odkazy, někam ti to uploadnu, ale je toho plnej internet, stačí chvilku hledat. Jirka -
Zdravím, tak ať bádám jak bádám. Tak na to za boha nemůžu přijít a cele zrcátka se mi měnit nechce. Nevíte někdo čím to muže byt?
-
Zdravím, Na octavia 3 1.6tdi rok výroby 2015 mi svítí kontrolka motoru. Diagnostika na mobilu mi ukazuje jen chybu P16C1. Nevíte co to může být? Potřebuji v utery jet celkem daleko a nestihnu už sehnat někoho s diagnostikou. Závadu můžu asi smazat. Ale nevím jestli se neobjeví znovu. Auto jede normálně bez nějakých potíží. Děkuji za případnou radu
-
Ahoj, taky bych poprosil o radu. Mám repasovaný kabel HEX-CAN, legálně aktivovaný, funkční. Chtěl jsem aktivovat ukazatel teploty oleje a napsalo mně to: ŘJ odmítá vaši hodnotu NEBO ID dílny, importéra, zařízení. ID přiděluje výrobce vozu. Nevíte co s tím?
-