-
Aktuální příspěvky
-
Ještě dotaz: ten kabel, zapojený přes adaptér do kamery, stačí 10cm, nebo raději delší? Nechci ho zbytečně dlouhý. Díky.
-
U tzv. inteligentního dobíjení můžeš po 200km přijet do cíle s více vybitou baterií, než jsi nastartoval. Upravuje to nabíjení i podle okolní teploty.
-
Nechápu proč Škoda dělá rozdíly mezi autama. Kodiaq Sportline - nemá masážní sedačky ( superb je má ) Exclusive Selection je má. Chci si vzít medvěda v plné palbě do výroby a naštvalo by mě, kdyby tam ty sedačky později dali masážní. Neví někdo zda je Kodiaq bude mít nebo ne? díky moc
-
Od hardhouse.trip · Vloženo
Na mne je ta RS990 moc velká kráva. Ale proti gustu... Vzal jsem R99, protože je malinká a pěkně se schová za zpětný zrcátko. A k R99 se dá zadní kamera taky dokoupit...(nepotřeboval jsem) -
Od Patrik1122 · Vloženo
Zdravím, mohu se zeptat jestli a jak jste problém vyřešil? Momentálně se potýkám s podobným problémem, někdy hláška vyskočí při nastartovaní, jindy a hlavně když jedu za 5, po vyskočení hlášky řadí pouze R,2,4,6. Proběhl repas mechatroniky, avšak po cca 60 km opět to samé. Děkuji.
-