Exteriér
Vše co je zvenku - Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd.
38 témat v tomto fóru
-
Aj pri FL sa už len nevylepšuje a nezdokonaľuje dokonalé, ale aj ODOBERÁ ... ( to ani novinári moc nespomínajú ) Tak je bohužiaľ aj pri Kodiaqu FL, preto otázka, či už niekto riešil dorobenie - výmena aut. zatmievanie aj pravého zrkadla ( vo FL je už len vnútorné a na strane vodiča ) Je to tak už dnes asi takmer pri všetkých nových modeloch, kde je ale, ako príslušenstvo možnosť originál dokúpiť takéto zrkadlo, následne v servise vymeniť, v ponuke pre O4, SUP FL, Kamiq, Scala. Karoq a Kodiaq má iný väčší tvar zrkadla a tam to zatiaľ v príslušenstve nie je, či je možnosť, že sa to blízkej budúcnosti doplní alebo riešenie bude len také zrkadlo objednať s rovn…
-
- 0 odpovědí
- 2,4tis zobrazení
-
-
-
Tohle jsem teď objevil, moc na světla nekoukám, ale tohle se mi nelíbí...je to zevnitř a není to mlžení.
-
- 9 odpovědí
- 5,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahoj, může mi někdo prosím napsat jaká je tloušťka laku u medvěda na přední kapotě a předních blatnících zajímá mě metalíza. Děkuji Petr
-
- 5 odpovědí
- 6,1tis zobrazení
-
-
zdravím, menil niekto rámček prednej masky na Kodiaq? Zaujíma ma či treba dať rámček vymeniť do servisu, prípadne či to viem vymeniť sám ďakujem
-
- 0 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
Ahoj, nevíte nebo nezkouseli jste vyměnit boční mřížky Rs z předního nárazníku na obyčejného kodiaqa?
-
- 2 odpovědi
- 2,8tis zobrazení
-
-
Ahoj potřeboval bych poradit, zda nevíte o nějakých funkčních rozšířeních na zrcátka - pořídil jsem karavan a běžně dostupné produkty prostě na těch mega zrcátkách u kodiaqa nedrží :-) :-)
-
- 2 odpovědi
- 5,2tis zobrazení
-
-
Nieco na kodiaqa https://www.skodaautoteile.de/shop/kodiaq/außenausstattung/
-
-
- 2 odpovědi
- 8,4tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Zdravím všechny uživatele a příznivce. Už jste někdo řešil duplexní koncovku výfuku u Kodiaq RS?
-
- 2 odpovědi
- 4,1tis zobrazení
-
-
Mám čerstvě Kodiaq L&K na který jsem přešel z 3 roky starého Tiguana Highline. Dost mě při včerejší noční jízdě překvapilo, že LED světla nejsou tzv. FULL LED s naklápěním do zatáček, ale jen obyčejné LED, statické. Asistent dálkových světel tak jen zapíná a vypíná dálková světla, žádné clonění a přísvity do stran, což u Tiguana nemělo chybu. Nebo jen něco nemám aktivované? Upřímně jsem automaticky očekával to samé, zejména u nejvyššího výbavového stupně a ekvivalentu Tiguana od stejného koncernu. Jinak je na těch autech prakticky vše stejné, co se týká výbavy.
-
-
- 6 odpovědí
- 5,8tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím Vás, chtěl bych se zeptat zda má někdo podobnou zkušenost. Už dvakrát se mi stalo že jsem přišel k zamčenému autu a měl sem otevřené 5 dveře. Poprvé jsem si říkal, že sem asi omylem otevřel na dálku, ale dnes stálo auto přes noc venku a ještě v 7h ráno ok, pak mi kolega v půl 8 říkal že mám otevřený kufr. Klíče celou dobu pověšené v kanceláři. Po příchodu nešlo zavřít tlačítkem na klíči ale pouze tlačítkem na kufru. Auto zamčené večer dálkou. Otevírání nohou mám vypnuté. 2.0 TDI 110KW L&K MR2019
-
- 3 odpovědi
- 6,7tis zobrazení
-
-
-
Jak jste natom s ťukancema na čelním skle? Mám najeto cca 2tis. jezdím v běžném provozu a ve skle už mám min.3 ťukance. Připadá mi to sklo nějaké měkké nebo má blbý sklon...
-
- 10 odpovědí
- 10,9tis zobrazení
-
-
-