Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Exteriér

Vše co je zvenku - Karoserie, narazniky, designové úpravy, folie atd.

1. Zahájeno uživatelem DavidSK,

Aj pri FL sa už len nevylepšuje a nezdokonaľuje dokonalé, ale aj ODOBERÁ ... ( to ani novinári moc nespomínajú ) Tak je bohužiaľ aj pri Kodiaqu FL, preto otázka, či už niekto riešil dorobenie - výmena aut. zatmievanie aj pravého zrkadla ( vo FL je už len vnútorné a na strane vodiča ) Je to tak už dnes asi takmer pri všetkých nových modeloch, kde je ale, ako príslušenstvo možnosť originál dokúpiť takéto zrkadlo, následne v servise vymeniť, v ponuke pre O4, SUP FL, Kamiq, Scala. Karoq a Kodiaq má iný väčší tvar zrkadla a tam to zatiaľ v príslušenstve nie je, či je možnosť, že sa to blízkej budúcnosti doplní alebo riešenie bude len také zrkadlo objednať s rovn…

• 0 odpovědí
    • 2,4tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem l79,

Tohle jsem teď objevil, moc na světla nekoukám, ale tohle se mi nelíbí...je to zevnitř a není to mlžení.

3. Zahájeno uživatelem PetrSY,

Ahoj, může mi někdo prosím napsat jaká je tloušťka laku u medvěda na přední kapotě a předních blatnících zajímá mě metalíza. Děkuji Petr

• 5 odpovědí
    • 6,1tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Mirolk,

zdravím, menil niekto rámček prednej masky na Kodiaq? Zaujíma ma či treba dať rámček vymeniť do servisu, prípadne či to viem vymeniť sám ďakujem

• 0 odpovědí
    • 4tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Zdju,

Ahoj, nevíte nebo nezkouseli jste vyměnit boční mřížky Rs z předního nárazníku na obyčejného kodiaqa?

• 2 odpovědi
    • 2,8tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Petr2212,

Ahoj potřeboval bych poradit, zda nevíte o nějakých funkčních rozšířeních na zrcátka - pořídil jsem karavan a běžně dostupné produkty prostě na těch mega zrcátkách u kodiaqa nedrží :-) :-)

• 2 odpovědi
    • 5,2tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem Jaro92,

Nieco na kodiaqa https://www.skodaautoteile.de/shop/kodiaq/außenausstattung/

8. Zahájeno uživatelem PhDr. Jan Kubačák,

Zdravím všechny uživatele a příznivce. Už jste někdo řešil duplexní koncovku výfuku u Kodiaq RS?

• 2 odpovědi
    • 4,1tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem Phate_xenon,

Mám čerstvě Kodiaq L&K na který jsem přešel z 3 roky starého Tiguana Highline. Dost mě při včerejší noční jízdě překvapilo, že LED světla nejsou tzv. FULL LED s naklápěním do zatáček, ale jen obyčejné LED, statické. Asistent dálkových světel tak jen zapíná a vypíná dálková světla, žádné clonění a přísvity do stran, což u Tiguana nemělo chybu. Nebo jen něco nemám aktivované? Upřímně jsem automaticky očekával to samé, zejména u nejvyššího výbavového stupně a ekvivalentu Tiguana od stejného koncernu. Jinak je na těch autech prakticky vše stejné, co se týká výbavy.

10. Zahájeno uživatelem RADEK B.,

Zdravím Vás, chtěl bych se zeptat zda má někdo podobnou zkušenost. Už dvakrát se mi stalo že jsem přišel k zamčenému autu a měl sem otevřené 5 dveře. Poprvé jsem si říkal, že sem asi omylem otevřel na dálku, ale dnes stálo auto přes noc venku a ještě v 7h ráno ok, pak mi kolega v půl 8 říkal že mám otevřený kufr. Klíče celou dobu pověšené v kanceláři. Po příchodu nešlo zavřít tlačítkem na klíči ale pouze tlačítkem na kufru. Auto zamčené večer dálkou. Otevírání nohou mám vypnuté. 2.0 TDI 110KW L&K MR2019

• 3 odpovědi
    • 6,7tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem Kamca1,

Jak jste natom s ťukancema na čelním skle? Mám najeto cca 2tis. jezdím v běžném provozu a ve skle už mám min.3 ťukance. Připadá mi to sklo nějaké měkké nebo má blbý sklon...

• 10 odpovědí
    • 10,9tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Redfish,

Napisy TDI, TSI apod.

• 3 odpovědi
    • 6,8tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem DIAGNOSTIK,

.

• 3 odpovědi
    • 10,2tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.