Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Ďakujem za odpoveď. Vaše rady mi určite pomôžu pri výbere. Netušil som ani kam pozrieť a teraz už mám dostatok informácií na to začať hľadať. 
    • No, ale nerozumiem preco sa to nacitava az cca 5 sekund. Podla mna to je chyba. Ved neni mozne aby sa po kliknuti tlacidla na menu nic nedialo 5 sekund a potom sa otvori aplikacia. a po prvom spusteni uz ide normalne.  To nikomu nevadi ? Co by neslo udelat, to by nemuselii vsetko osierat. pridat neaku slucku do softwaru na zaciatok spustania nieje atomova veda . Alebo nech si zaplatia na vyvoj Nemcov alebo cechov a slovakov nie Indov a Spanielov a neviem koho a vsetko pojde. Tak nech otvoria firmware a si to doprogramujem aj nahram sam kokos ..  irituje ma to najma v lete a na jar. Chces si zapnut aircare - cakaj 5 sekund, nebodaj si ches vypnut na dovetranie AC , cakaj 5 sekund    To tam nevedia doprogramovat nejaku slucku ze sa to po nastartovani nainicializuje prvy krat aby to tolko netrvalo.  Neozumiem tomu. U inych starych vozoch to fungovalo hned aspon co si pamatam. Ved v tom infotaimente je polka veci spravenych na 50% a s chybami . Zneuzivaju toho ze vypustia este nie hotovy firmware a ludia nemaju cas chodit do servisu lebo preinstalacia trva den ... absurdne  . este ked im na to clovek nieco povie tak pozraju nanho jak keby co chcel. Tak ked nevedia spravne spravit jeden infotaiment v najlacnejsom aute tak ako im moze clovek verit a kupit si od nich nieco drahsie trebars ?  Keby to mam na leasing tak im poviem ze ked dorobite software doposlem vam prachy edit: a vies ptm sa spoliehaj ze su ostatne veci spravene dobre ked sa im tazi vyriesit hentaku elementarnu vec. Tak nech zavru zavod Cesi ked sa im nechce robit a nech to daju vyrabat niekde do Ciny alebo co ... a take tie dristy ze no ... viete mi nepodporujeme xiaomi, das si google a povedia ti , noo viete mi podporujeme samsungy ... a ptm ze : no viete ale na samsungoch ... bola taka chyba  ... jasne pravdaze... 
    • Superb a na mladé, ta asi ne... cílová skupina je u tohoto vozidla úplně někde jinde
    • Hledej dil 5Q0820031 resp. inovovany 5Q0820031A https://www.lllparts.co.uk/product/5q0820031/heat-exchanger-5q0820031  
    • ale však tam není jen dojezd, pod tím číslem je u spaliváku   tzv. teploměr , sice vodorovně, ale vidíš tam jasně kolik máš v nádrži  a je tam i červeně zvýraznění rezerva 
  • Vytvořit nový...