Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Autohifi

Duc duc ..... :-)

1. Zahájeno uživatelem agino,

Pred rokmi som kupil Favo 94. Malo zabudovane radio. Po kupe ďalšieho auta už nejazdilo každodenne a tak som zistil, že sa vybíja batéria. Bolo to spôsobené rádiom, ktoré ja zapojené iba na trvalé plus. Tak som rádio vybral a všetko OK. Teraz som tam chcel vyskúšať nové rádio, ktoré ale chcem zapojiť dobre. Je mi jasné ako sa rádio zapája, aj ISo konektor. Ale nenašiel som tam káblik s plusom zo spínačky. Síce tam je žltý vodič, ale nie je na ňom napätie po otočení kľúča. Zhodil som tiež kryt pod volantom, ale ku spínacej skrinke sa neviem dostať. Mám tiež vybratý panel s kúrením a vystražnými blinkrami. Kde by som sa mohol pripojiť na plus pól zo spínačky?

• 34 odpovědí
    • 48,8tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem mršťa,

zdarec, dostal se mi do ruky favorit, r.v. 88.. pán ho chtěl sešrotovat, naj. 35 tis km, posl. pár let moc nejezdil, tak sem si ho vzal.. dávám ho do kupy, nějaký věci už sem poladil, ale nevím jak s autorádiem.. v autě nebylo, tak přemýšlím jestli dodělat nebo ne.. dávalo se do prvních favoritů autorádio? popř. jaké? neví někdo?

• Pozitivní
    • 4 odpovědi
    • 11,3tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem OVAk,

Zdravím všechny, obracím se na vás s prosbou o radu ohledně rádia a zásuvky do mého LX135. Na autě se snažím dělat si všechno sám akorát v elektrice trochu plavu. Už asi tři roky mi doma leží rádio podobné tomuto: http://autoradia.heureka.cz/sony-mex-bt2700/ dostal jsem jej jako dárek, ale nějak jsem neměl potřebu ho instalovat. Teď by se, vzhledem k tomu, že v autě trávím více než polovinu pracovní doby, asi celkem hodilo, stejně jako zásuvka na GPS. Zásuvku mám doma univerzální a i bedničky mi tu leží. Abych se ale dostal k otázce, mohl by mi někdo poskytnout polopatický návod jak na to? Hledal jsem, ale moc jsem toho nenašel. Většinou se témata zásuvky a rádia zabývaj…

• 1 odpověď
    • 11,4tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Majra21,

Zdravím Kluci, koupil jsem Fako 135L, r.v. 1992, karburátor (viz foto) a chtěl bych se zeptat jaké autorádio mám pořídit, jestli napájení 12V, nebo 24V? Předem díky. Majra

• 1 odpověď
    • 10,6tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem Blue_Fau,

Zdravím Favoriťáci :-) Mám problém, kterým jsem zjistil, až když jsem koupil svého favorita. Při hledání kabelů k autorádiu jsem byl nemile překvapen, když jsem zjistil, že tam vlastně vůbec nic není. Místo toho tam je jen rámeček na rádio, visí tam červený kablík, nejspíše +12V a anténa tam také je, ale stopy po ISO nebo euro kabelech..toho celého svazku ani stopy. :-( Možná by to fachčilo pouze na ten jedinej kablík, ani nevím jeslti to je +12V, ale každej co má rádio má právě ten svazek ISO kabelů. Podle mě jsou buď vytrhané, protože tam jinak anténa je. Nevíte prosím Vás jeslti to jde nějak napájet nebo zapojit a popřípadě kam a kde vůbec tak dlouhé kabely někde sežen…

• 8 odpovědí
    • 17,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem dano696,

Nemam spravenu pripravu vo favorite pre autoradio. Preto by som potreboval poradit ako na to?

• 50 odpovědí
    • 33,5tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem deluxe,

Ahoj... koupil jsem si reprobedny, které bych si chtěl dát do dveří u favorita, ale nemám s tím žádné zkušenosti, jak je tam přidělat, jestli je udrží kryt dveří atd... jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti poradte... díky.

• 3 odpovědi
    • 11,3tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem Honza 555,

Cau kopil sem moji zene radio symphony z fabie a ted bych potrebova poradit jak ho namontovat ,tady na foru uz jsem si cosi precet ale porad si nejsu jist Treba uz vim ze musim asi koupit novou antenu ze zesilovacem anebo koupit redukci na starou antenu protoze tam mam antenu ktera nema ten konektor jaky ma mit a nebo redukci ze zesilovacem a potom jak to zapoji pokud nekdo neco vi a jestli vsechny euro kontakty sedi jestli je to u vsech radii stejne abych ho hnet nespalil , a co podsviceni bude sviti,hlavne me teda trapi co stou antenou aby byl co nejlepsi signal . pokud mozno jestli neco mate nafocene nebo nejake nakresi tak to by bylo nejlepsi predem moc dekuji…

• 6 odpovědí
    • 10,8tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem lukascb,

čau, ahoj mam favorita ls 135 bez reproduktoru a chci si tam nechat namontovat repraky s autoradiem. Repraky prijdou do mrizky, ktera se nachazi u spolujezdce mezi dverma a pojistkama a u ridice 2. mrizka mezi dverma a pedalama, kdyztak dodam foto. Mrizka je tam uz z tovarny, jak se favority driv vyrabeli, takze zadna vlastni vyroba :-) Do tohohle maleho prostoru bych chtel dat nejake male repro, ale nevim jaky rozmer, aby tam pro ne bylo dost mista do hloubky, do sirky i na vysku a zaroven byla tahle ¨kapsa¨ vyuzita. Poradte mi prosim jake repro se tam obvykle davaji a jake rozmery? nejake odkazy, kde by se dali koupit, pokud mozno ne moc drahe, a aby dobre hrali :-) …

• 5 odpovědí
    • 11,3tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem dano696,

Neviete niekto poradit prečo ked zasuniem cely DIN konektor do autoradia tak mi to nehra vobec len sumi. A ked to zapcham iba tak ze vnutri je len ten cinc bez toho plechu pokraji tak to ide normalne?

• 2 odpovědi
    • 10,8tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem dano696,

Chcel by som vediet či je ta antena čo sa lepi vnutri auta na sklo dobra? Alebo radšej klasicka na streche auta?

• 6 odpovědí
    • 10,7tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Kolec,

Měl bych takový dotaz jak zkvalitnit zvuk vycházející z reproduktorů v předních dveřích a jak zabránit rezonaci dveří při vetší intenzitě (vyšší hlučnosti rádia). Jedná se o vůz Škoda Favorit. Dá se nějak něco vložit za repro mezi plech dveří a tapec, nějak to něčím vycpat ty dveře ???

• 4 odpovědi
    • 11,5tis zobrazení

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.