1.5 TSI - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Taky mám dlouhodobou 6l/100. Pod 5l mi to ale přijde téměř nereálné nebo hodně hraniční. Btw. používáte do toho VIF? 
    • No, asi to neham skontrolovat v servise, kde opravuju disky..  Toto mal Marek-p68 zase na novych diskoch.      Ja si tiez pamatam na plechacoch 1-2 olovene zavazia, ale toto by sa asi nedavalo na standardne hlinikove disky  
    • Vyzerá to tak, že odišiel jeden článok v mojej baterke (Brit Skyway 65Ah) z roku 06/2021 a budem musieť zajtra kúpiť novú. Napätie má totiž necelých 11 V aj krátko po nabití. Viacmenej som rozhodnutý pre výlet do Brna pre vyššie spomenuté Endurance alebo Endurance+, ale hrajem sa ešte s myšlienkou, že by som mohol skúsiť AGM-ko. Neviem či sa vôbec dá nakódovať u F2 1.2 TSI ale ak by sa to dalo, možno by to mohlo pomôcť predĺžiť životnosť baterky pri mojom režime prevádzky (krátke jazdy + palubná kamerka s parkovacím režimom). Davali ste už niekto AGM?  Ďalšia zaujímavosť je, že niektorí predajcovia náhradných dielov ponúkajú k tomuto motoru aj náhradné batérie s dĺžkou 278 mm, čo je vlastne o číslo väčší rozmer. Buď je to chyba, alebo by tam naozaj išlo natlačiť o ďalších 36 mm väčšiu baterku? Má to niekto?    Uodate: 278 mm dlhú baterku tam nenatlačím, jedine, že by som nejakým spôsobom demontoval konzulu pod baterkou a nahradil ju väčšou.
    • @bazycek, @Badura díky za odpovědi. Výše ale diskutujeme "pouze" cleaner a sealant. Cleaner čistí a sealant na povrch sedačky nanáší ochrannou vrstvu, aby se kůže nevysušovala a zároveň nešpinila. Nezmínili jsme ale vůbec nějaký produkt, který by kůži vyživoval, aby byla dále vláčná a nepraskala. Nemáte z něčím takovým zkušenost?  Třeba něco ve smyslu tohoto: https://www.mastersons.cz/leather-conditioner/   Jako jestli na sedadlech S4 žádná pravá kůže není, tak samozřejmě výživa nemá cenu. Ekokůže je defakto kus plastu, kde výživa nehraje roli.  
  • Vytvořit nový...