-
Aktuální příspěvky
-
Mam SIII a verziu softu mst2_eu_sk_zr_p0366t, technisat verziu MIB2. Chcel by som pridat sport menu, a chcem sa opytat ci mozem z m..solution pouzit uz patchnuty subor s tym sport menu, ale je tam verzia 0367, teda ina ako je moja. su tie uz pripravene patche kompatibilne len na take iste verzie firmwaru z radia , alebo mozem na moj 0366t hodit patch 0367t, len kvoli fec kodu na sport menu? Vdaka
-
Od marekruzicka · Vloženo
Ahoj, prosím o radu. Koupil jsem original tazne vcetne elektroinstalace a rj westfalia (už použité sundane z jiného auta). Kabely mi poslali pěkně i s konektory z bsg, takže vím přesně kam je zapojit. Očekával jsem, že na těch konektorech ty piny budou prázdné ale jaké bylo moje překvapení, když ty piny byly už osazené. Zapojim tedy ty kabely přímo na ty stávající, které už na aute mám zapojené? -
Jde o symbol nastavení jízdního režimu. Zrovna máš dle zobrazení režim NORMAL. Dle nastavení, jde ještě volba ECO/COMFORT/NORMAL/SPORT/INVIDUAL. Foto je jen ilustrační a záleží na typu infotainmentu.
-
Osobně jsem 100 nikdy nezkusil. Více než deset let tankuji do svých vozů pouze u mušle 95 a pravidelně používám aditivum VIF Super Benzin. Dal jsem tehdy na doporučení v článku ZDE a ZDE a zatím slýchám výhradně jen pozitivní zkušenosti. Na 20 litrů dávám jednu odměrku. Nikdy jsem neměl s aditivy jediný problém a už to sám beru, jako samozřejmost je použít. Jen můj názor 😉
-