Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Motor 1.5 TSI

1. Zahájeno uživatelem Moik,

Chtěl jsem koupit Sportline 1.5TSI, tak jsem si to byl projet. Co mě nemile překvapilo je podivný brumlavý zvuk motoru v kabině, hlukově skoro srovnatelný s dieselem. Neprojevovalo se to jen na volnoběh, jinak neustále, než to zaniklo na dálnici. Hledal jsem v menu vypnutí zvuku motoru, ale nic tam není. K tomu nebyl motor ani nijak příkladně klidný, vibrace ve volantu byly jemné, ale znatelné a ani jednou to nepřeplo do režimu 2 válců - pokud se to teda taky ukazuje na virtual LCD uprostřed. Je tu někdo znalej? Nemám možnost se projet v jiným Superbu 1.5TSI, ale v Octavii má normální zvuk motoru, v testech se píše, že nejde ani slyšet..... Jak by …

• 2 odpovědi
    • 1,1tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem Patrik1971,

Ma uz niekto realne tento motor v Superbe?Ako sa to v nom sprava?V Slovenskom konfiguratore je ho mozne dokonca vyskladat aj vo vybave L&K,u Vas v CZ zatial nie.

3. Zahájeno uživatelem michal.vrbka,

Nikde jsem nenašel podobné téma. Můžete se prosím podělit o průměrnou spotřebu/zkušenosti a pod. (jízdní styl, poměry typu silnic) Stačí asi dlouhodobá. Vím, je to hodně o noze, ale ...

4. Zahájeno uživatelem Kelso,

Ahojte chcem sa opýtať čo si myslíte, čo je lepšie pre automatickú prevodovku (spojku), či podtáčanie na D, alebo jazdit na S kde mi zase ale ovela viac spúšta režim na 2 válce, čo prekáža prevodovke menej?

5. Zahájeno uživatelem Patrik1971,

Iba po vcerajsej prvej servisnej prehliadke doplnim,ze Skoda servis/aspon teda ten,kam chodim ja/leje do motora olej 0w-20 podla VW normy 508 00

• 4 odpovědi
    • 15,1tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem honza-marek,

https://www.autosalon.tv/novinky/bonusy-k-tv-poradu/skodovka-uznala-potize-benzinoveho-turbomotoru-1-5-tsi-chysta-svolavaci-akci?fbclid=IwAR0u2pZK1LRAcb5LdU9l7aSlKKRbmBhuITmWrm8wdq17fHFXOjAckWBc9WM

• 2 odpovědi
    • 4,3tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem JiriHan,

Dobry den, chci se zeptat, jestli nekdo nevite proc chybi pro superb v konfiguraci motor 1.5 TSI 110 kW. Dekuji, Jiri

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.