Motor 1.5 TSI
7 témat v tomto fóru
-
Chtěl jsem koupit Sportline 1.5TSI, tak jsem si to byl projet. Co mě nemile překvapilo je podivný brumlavý zvuk motoru v kabině, hlukově skoro srovnatelný s dieselem. Neprojevovalo se to jen na volnoběh, jinak neustále, než to zaniklo na dálnici. Hledal jsem v menu vypnutí zvuku motoru, ale nic tam není. K tomu nebyl motor ani nijak příkladně klidný, vibrace ve volantu byly jemné, ale znatelné a ani jednou to nepřeplo do režimu 2 válců - pokud se to teda taky ukazuje na virtual LCD uprostřed. Je tu někdo znalej? Nemám možnost se projet v jiným Superbu 1.5TSI, ale v Octavii má normální zvuk motoru, v testech se píše, že nejde ani slyšet..... Jak by …
-
- 2 odpovědi
- 1,1tis zobrazení
-
-
-
Ma uz niekto realne tento motor v Superbe?Ako sa to v nom sprava?V Slovenskom konfiguratore je ho mozne dokonca vyskladat aj vo vybave L&K,u Vas v CZ zatial nie.
-
-
- 129 odpovědí
- 46,8tis zobrazení
- 4 sledující
-
-
Nikde jsem nenašel podobné téma. Můžete se prosím podělit o průměrnou spotřebu/zkušenosti a pod. (jízdní styl, poměry typu silnic) Stačí asi dlouhodobá. Vím, je to hodně o noze, ale ...
-
-
- 57 odpovědí
- 32tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Ahojte chcem sa opýtať čo si myslíte, čo je lepšie pre automatickú prevodovku (spojku), či podtáčanie na D, alebo jazdit na S kde mi zase ale ovela viac spúšta režim na 2 válce, čo prekáža prevodovke menej?
-
-
- 2 odpovědi
- 4,9tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Iba po vcerajsej prvej servisnej prehliadke doplnim,ze Skoda servis/aspon teda ten,kam chodim ja/leje do motora olej 0w-20 podla VW normy 508 00
-
- 4 odpovědi
- 15,1tis zobrazení
-
-
https://www.autosalon.tv/novinky/bonusy-k-tv-poradu/skodovka-uznala-potize-benzinoveho-turbomotoru-1-5-tsi-chysta-svolavaci-akci?fbclid=IwAR0u2pZK1LRAcb5LdU9l7aSlKKRbmBhuITmWrm8wdq17fHFXOjAckWBc9WM
-
- 2 odpovědi
- 4,3tis zobrazení
-
-
Dobry den, chci se zeptat, jestli nekdo nevite proc chybi pro superb v konfiguraci motor 1.5 TSI 110 kW. Dekuji, Jiri
-
-
- 11 odpovědí
- 5,1tis zobrazení
- 2 sledující
-