Přejít na obsah

Elektrika

Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty..

84 témat v tomto fóru

1. OBD2

• 2 odpovědi
    • 2.6k zobrazení
  2. Výměna světel

• 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
  3. Vyhřívání

• 9 odpovědí
    • 4.6k zobrazení
    • 13 odpovědí
    • 6.3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.6k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.9k zobrazení
  4. Park Assist

• 0 odpovědí
    • 3k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 3.2k zobrazení
    • 10 odpovědí
    • 4.1k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• zadní svítilna je komplet LED, nebo jsou tam i žárovky...?
    • Měl jsem TDI 140 kW motor DFCA. Regeneraci jsem poznal tak, že v místech s rychlostí 50 km/h mi to tam běžně cpalo pětku, ale když se rozběhla regenerace tak se na padesátce jelo na trojku a otáčky se držely na 2500 ot/min. A v infotaimentu ve stavu vozidla byla hláška "Nutný běh motoru". Kontrolka nebo nějaké "znamení" že běží regenerace nikde, to trochu nedomysleli. A abych měl průběh regenerace pod kontrolou, pořídil jsem si apku VAG DPF a vždycky, když jsem zjistil zahájenou regeneraci, zapojil jsem do konektoru bluetooth modul (ELM 327), v telefonu spustil apku a vyrazil na svojí oblíbenou "regenerační trasu" k dálničnímu kruháči u Opatovic n/L. Teď v íVéčku mám klid 😉 
    • To bude nějaká záhada. Ve výfuku je přetlak a výfukové ventily jsou horké, okolo nic by neměl olej protékat.   V zimě je normální, že tě ve výfuku kondenzuje voda z výfukových plynů, takže jak píše roman výše, je to opravdu olej?
    • @Iveta1992 Je to opravdu olej?
    • Ahoj,   všiml si někdo, že palivo má vliv na kouřivost z výfuku? Můj postřeh:   Tankuji vždy a jen na SHELL a v 90% obyčejnou 95 - když mám 95 tak při sešlápnutí více plynu i po zahřátí letí z výfuku bílý kouř. Když natankuji SHELL V - POWER 100 tak klesne spotřeba, mám delší dojezd a z výfuku nejde nic.    Je to možné? Prý díky větší složce BIO čehosi pak je v motoru více vody při tankování méně kvalitního paliva. Mám najeto cca 17 tis km ..
  • Vytvořit nový...