Elektrika
Kabeláž, klima, topení, el.spotrebiče, alternátor, centrál, alarmy, GSM+GPS, VAG, airbagy, parkasistenty..
88 témat v tomto fóru
-
Ako Vám funguje to prídavné kúrenie? Ja som dnes zistil, že pravdepodobne nad 10°C sa to nedá zapnúť. Skúšal som auto/manuál režim, high a všetko možné a nič. Akonáhle som sa pohol a teplota klesla z 10,5° na 9,5° som dokázal kúrenie aktivovať vypnutím a zapnutím v nastaveniach. Predtým som to viackrát skúšal a nič. Chlapi, čo máte diesel, resp. tí čo to máte, vedeli by ste to odsledovať. Chcel by som v tom mať jasno do 14.11, kedy ma čakajú reklamácie, či je to ok. To že je prídavné topenie spustené vidím len podľa klímy v spotrebičoch navyšujúcich spotrebu na maxidote a zvýšených otáčok. Potom ako to cvakne a zaregistrujem to v maxidote ide do 3min teplý vzduc…
-
-
- 33 odpovědí
- 30,3tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
-
Dobrý deň, rád by som sa spýtal, či sa niekomu už stalo, že auto za jazdy kompletne vyplo a zhaslo od elektriky až po motor, následne samo opätovne naštartovalo s oznámením oranžového trjuholníka na prístrojovej doske a zároveň došlo k vynulovaniu všetkých údajov o jazde. Motor 1.0 tsi, 85 kw, manuálna prevodovka, bezkľúčový štart. Ďakujem za rady čo by to mohlo znamenať.
-
- 1 odpověď
- 2,8tis zobrazení
-
-
Ahojte dnes som omylom zamkol manzelku a dceru v aute. Asi po minute auto zacalo blikat a pipat. Dcea mi volala na mobil, ze mam prist to vypnut a pipanie sa vyplo az ked som otvoril auto . Je to normalne ze sa auto nesmie zamknut ak niekto je vnutry?
-
-
- 15 odpovědí
- 7,7tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Dobrý deň, ako sa zapína automaticky dažďový senzor? Mám výbavu Style (predvadzacka) a ovládanie stieračov je normálna páčka, ako som mal na Octavii.. Ale v katalógu je, že Style má dažďový senzor automaticky. pripadne, ako zistím, či mám dažďový senzor?
-
- 6 odpovědí
- 12,4tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, dávám dohromady nabouranou Scalu a koupil jsem světla (ledková) na vyšší verzi. Po zapojení nového světla se nic neděje :/ Neumíte poradit?
-
- 0 odpovědí
- 2,5tis zobrazení
-
-
Zdarvím, možná se to tady už někde řešilo, ale proč nejde dohromady zimní paket II, vyhřívání čelního skla a vhřívání volantu? Opravdu to nejde, nebo je jen nějaký renonc v konfigurátoru? Já vím, že jde sklo, volant a přední sedačky, ale proč k tomu nejdou i zadní?
-
-
- 9 odpovědí
- 5tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Zdravím, chcem sa spýtať, či sa dá nejako nastaviť dynamický zadný blinkr?
-
- 13 odpovědí
- 7tis zobrazení
-
-
Problémy se softwarem - rozsvícení kontrolky EPC a přepnutí do nouzového režimu vinou chyby v software. Tak dnes po kontrole v servisu mi bylo sděleno, že občasné neočekávané přechody do nouzového režimu jsou způsobeny vadou řídícího SW. tento byl přehrán a do 3 týdnů mi to prý udělá znovu - nový SW prý snad bude k dispozici po Novém roce. Prima ... nové auto, najety 4 tis. km...značka ŠKODA....opravdu to výrobce myslí vážně ????? Proč proboha výrobce nevaruje spotřebitele ??? Zničeho nic na dálnici ten krám jede jen 100km/h - to je opravdu v denšním provozu nebezpečné !!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
- 3 odpovědi
- 3,8tis zobrazení
-
-
Ahoj, po nastartování při rozsvícení a postupném zhasínání všech kontrolek, je v pravém budíku červená kontrolka (taková bota v kolečku). Po chvíli také zhasne. V manuálu jsem vyčetl jen tu samou kontrolku zelené barvy - zajištění volící páky (ale to je podle mě jen pro automat, já mám manuální 6stupeň) Nevíte, co to je? Díky Omlouvám se za zbytečné téma, konečně jsem našel stránku, kde je tato kontrolka zobrazena a popsána jako - Adaptivní tempomat nedostatečně brzdí, sešlápněte brzdový pedál. Prosím o smazání tématu
-
- 0 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
-
Ahoj! Prosím jak je to s Park Assistem u Scaly? Na webu škody ho promují jen u Monte Carlo modelu, u obyč ne. Jak to mám chápat? Dík!
-
- 0 odpovědí
- 3,1tis zobrazení
-
-
Lze najít někde v zadní části vozu (světla, kufr) trvale napětí 12 V nezávislé na zapnutém zapalování ? Jako by to bylo přímo na autobaterii. Pokud ne, kudy to nejsnáze přitáhnout od autobaterie? Díky
-
- 3 odpovědi
- 3,4tis zobrazení
-
-
Ahojte, dnes jsem si přivezl domů Scalu. A přišel jsem na zajímavou věc. Když si někdo sedne dozadu a zapne si bezpečnostní pas, tak zbylé dva pasy mi začnou na přístrojivce blikat a pipat. Ale nikdo tam nesedí. Musím zbylé dva pasy vzít zapnout pak zase odepnout a přestane to. Nesetkal se někdo z Vás stim?
-
-
- 10 odpovědí
- 4,4tis zobrazení
- 1 sledující
-