-
Aktuální příspěvky
-
Dobrý den. Byl jsem s tím ve dvou autorizovaných servisech Škoda. Ani v jednom na diagnostice nic. Tvrdili, že pod předním nárazníkem jsou tři řídíci jednotky a ty se budou muset - pokus omyl - postupně měnit. Je to celkem na dlouho (demontáž celého předku). Když je teplo, nebo, když je motor zahřátý, tak to udělá občas, ale při prvním startu to dělá pravidelně. Světla fungují normálně. I při startu sjedou dolů a pak zase nahoru. Obě jsou pěkně v rovině. Řekl bych, že až na ty hlášky - Závada sklonu světe a Zkontrolujte světlo vpravo, je vše tak jak má být. Jsem z toho zklamán. Auto má čtyři roky a najeto jen 63 000km.
-
Od Petr Svetr · Vloženo
To věřím že to tak je, ale nechápu proč být u S IV nemůžou, nejdou odjednat... ano u KAMIQa jsem je přiobjednával, podle.me to není nesmysl... u S III FL jsem měl ve Strakonicích nastaveno, že ostřikovač na světla stříkal pouze při dlouhém podřížení páčky a u KAMIQa je to tak standardně ... takže si na světla stříknunkdy potřebuji nebo považuji za vhodné, nikoli že to chce auto... u O II jsem po cestě na hory vystříkal klidně celou nádržku, když byla dálnice v Rakousku mokrá a od soli, u O III (kde jsem měl také přednastavené) i S III ani v součtu cesty tam a zpět... na jednu nádržku klidně hory 2x... -
Od ExecutedDonut · Vloženo
existují dvě varianty 1) záslepka z černého neprůhledného plastu 2) poloprůhledný plast s fotosenzorem, bez automatických světel má pořád účel, ovládá intenzitu podsvícení obecně tlačítek případně tlačítek klimatroniku. -
LED je mít můžou, ale nemusí. To je celé. Já jsem rád, že ostřikovače světel nemám.
-
Zdravím, mám v plánu vyměnit LED podsvícení u tlačítek výhřevu sedaček a nastavení sklonu světel (Škoda Fabia 1). Rád bych se zeptal, jak se tahle tlačítka správně rozebírají? Dostal jsem je ven z palubovky, ale nevím jak vyndat tu "desku" z tlačítka.
-