-
Aktuální příspěvky
-
Od MiroslavsIII · Vloženo
Zdravim, dneska jsem zprovoznil VCDS, mam Fabii 3 1.2 TSI 2016 s puvodne promenlivym intervalem Q16-ten tam v kodovani i stale zustal zaskrtnuty. Snazil jsem se nakodovat zobrazeni teploty oleje, ale tu moznost aktivace cidla (7) vubec v nabidce nemam, kodovani naprimo vzdy vyhodi chybu viz. foto. Zkousel jsem i nastavit jak promenlivy, tak pevny interval, taky bez uspechu. Co delam spatne? -
Osobne na tvojom mieste zájdi na test tlmičov. v lepším servise to majú a podľa toho usúď na čom si.
-
stalo sa niekomu na kamiqu ked sa nastartuje studeny tak ide na syťič a ked po par sekundach klesaju otačky tak citit v interieri ako sa rozvibruje a po chvíli sa to ustali . Pripadne ak nieto mal rovnaky problem ako ho vyriešil . Ďakujem
-
Nebo zkus toto co sem dával @zipro a @keras. AUTO LIGHT ASSIStent (automatické přepínání tlumených/dálkových světel) Jednotka 09 - CENTRAL ELECTRICS SECURITY CODE 31347 ADAPTATION FERNLICHT_ASSISTENT MENUESTERUNG FERNLICHTASSISTEN - SOUČASNÝ MENUESTERUNG FERNLICHTASSISTEN WERKSEINSTELLUNG - PRESENT erweiterte FERNLICHTASSISTEN - AFS, FLA, FERNLICHT UBER AFS FERNLICHTASSISTEN RESET - ACTIVE (no active by se měl LA sám zapínat když je přepínač v poloze AUTO) Jednotka A5 - PŘEDNÍ SNÍMAČE SYSTÉM POMOCI ŘIDIČE security code 20103 DLOUHÉ KÓDOVÁNÍ BYTE 21 - BIT 5/BYTE 15 - BIT 5-7 RÁDIOVÝ RESET...