Interiér
vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....
33 témat v tomto fóru
-
Dobrý den, lze nějak oddělat přední opěrka hlavy že sedadla? V manuálu o tom nic není, jen že se dá posouvat vertikálně, ale nic víc... Děkuji za info
-
-
- 7 odpovědí
- 4tis zobrazení
-
-
-
Ahoj, nevíte někdo jak sundat lištu ambientního osvětlení na palubní desce.
-
- 3 odpovědi
- 4tis zobrazení
-
-
Zdravím, nemáte někdo zkušenost, zda se do kufru Kamiqa vejde pánské jízdní kolo (samozřejmě po sundání předního kola a sklopení sedaček)? Moc díky za jakoukoliv informaci
-
- 1 odpověď
- 2,7tis zobrazení
-
-
Ahojte, som dosť nahnevaný, keď som objednával Kamiqa /01.20./ nebola možnosť objednať USB - c port vo vnútornom spätnom zrkadle. Dnes už táto možnosť je , na Slovensku pri konfigurácii pýtajú 43€. Potrebujem to na kamerku. Určite nebudem ťahať kabeláž okolo airbagov a ďalšej elektroniky. Zadal som požiadavku predajcovi, koľko by stála výmena vnútorného zrkadielka za dtto s USB-portom , no už mesiac je ticho. Hlavne, že mi núkali zimné komplety. No nevadí. Chcem sa spýtať, či to niekto už vymieňal? Ďakujem. ivča
-
- 1 odpověď
- 5,1tis zobrazení
-
-
Ahoj lidičky neví někdo jestli lze sedačky v autě čistit vysavačem vorwerk že se to posype tím práškem na sedačky a zaklepe se a pak se vysaje díky za info
-
- 0 odpovědí
- 1,9tis zobrazení
-
-
Panove, prosim, mohl by mi nekdo zjistit cenu zadni lavice pro Kamiqa mel by dil 654885375AA Syn se poblil ve 3 tydny starm aute a zadni sedadlo je na odpis... musel jsem ho vytahnout z auta... Pokud bude cena nejaka rozumna tak bych asi vzal nove, jinak tepovani, atd :-(
-
-
- 9 odpovědí
- 5,7tis zobrazení
- 2 sledující
-
-
Ahoj lidičky uvažuji o koupi škoda KAMIQ ale nevím jetli je kufr dostatečně velkej ještě jsem neměl možnost vidět auto naživo proto se chci zeptat tady Vlezou se do kufru 18ti palcová kola všechny 4 a pak kolik centimetru je v kufru prostor po sklopení zadních sedašek k předním sedačkám?? děkuji za odpověd
-
-
- 15 odpovědí
- 11tis zobrazení
- 1 sledující
-
-
Preji vsem dobry den. Řešili jste už ochranu odkládací plochy pro nohu? Nasel jsem originální díl jen na O nebo Karoqa.
-
-
- 6 odpovědí
- 4,7tis zobrazení
-