Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Interiér

vše co je uvnitř - Vybavení a úpravy interiéru, sedačky, volanty....

1. Zahájeno uživatelem marmar7777,

Dobrý den, lze nějak oddělat přední opěrka hlavy že sedadla? V manuálu o tom nic není, jen že se dá posouvat vertikálně, ale nic víc... Děkuji za info

• Díky
    • 7 odpovědí
    • 4tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem maji56,

Ahoj, nevíte někdo jak sundat lištu ambientního osvětlení na palubní desce.

• 3 odpovědi
    • 4tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem Hesilka,

Zdravím, nemáte někdo zkušenost, zda se do kufru Kamiqa vejde pánské jízdní kolo (samozřejmě po sundání předního kola a sklopení sedaček)? Moc díky za jakoukoliv informaci

• 1 odpověď
    • 2,7tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem Adarko,

Ahojte, som dosť nahnevaný, keď som objednával Kamiqa /01.20./ nebola možnosť objednať USB - c port vo vnútornom spätnom zrkadle. Dnes už táto možnosť je , na Slovensku pri konfigurácii pýtajú 43€. Potrebujem to na kamerku. Určite nebudem ťahať kabeláž okolo airbagov a ďalšej elektroniky. Zadal som požiadavku predajcovi, koľko by stála výmena vnútorného zrkadielka za dtto s USB-portom , no už mesiac je ticho. Hlavne, že mi núkali zimné komplety. No nevadí. Chcem sa spýtať, či to niekto už vymieňal? Ďakujem. ivča

• 1 odpověď
    • 5,1tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem sanyo151,

Ahoj lidičky neví někdo jestli lze sedačky v autě čistit vysavačem vorwerk že se to posype tím práškem na sedačky a zaklepe se a pak se vysaje díky za info

• 0 odpovědí
    • 1,9tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem havrosh,

Panove, prosim, mohl by mi nekdo zjistit cenu zadni lavice pro Kamiqa mel by dil 654885375AA Syn se poblil ve 3 tydny starm aute a zadni sedadlo je na odpis... musel jsem ho vytahnout z auta... Pokud bude cena nejaka rozumna tak bych asi vzal nove, jinak tepovani, atd :-(

7. Zahájeno uživatelem sanyo151,

Ahoj lidičky uvažuji o koupi škoda KAMIQ ale nevím jetli je kufr dostatečně velkej ještě jsem neměl možnost vidět auto naživo proto se chci zeptat tady Vlezou se do kufru 18ti palcová kola všechny 4 a pak kolik centimetru je v kufru prostor po sklopení zadních sedašek k předním sedačkám?? děkuji za odpověd

8. Zahájeno uživatelem orinoko.marian,

Preji vsem dobry den. Řešili jste už ochranu odkládací plochy pro nohu? Nasel jsem originální díl jen na O nebo Karoqa.

• Pozitivní
    • 6 odpovědí
    • 4,7tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.