Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Řešil jsem to samé. Odpověď. Změřili jsme o kolik mm operadlo klesne a reklamace zamítnutá, takze jednou za 3 dny otočím dvakrát kolečkem a hotovo.
    • Od začátku mám problém s opěradlem sedadla řidiče, které během jízdy postupně klesá dozadu. Typ sedadla Lounge Suedia/kůže. Auto mám staré 4 měsíce a už jsem byl frustrovaný, že během jízdy musím upravovat sedačku, tak jsem předal auto do OKIMU k záruční opravě se sdělením "máme na to 30 dní". Nechápu, že se nepoučil výrobce sedaček, které tam montují, už se to řešilo u rapida, scaly atd...ta samá závada. Má někdo z vás  podobnou závadu u octavie 4 ?
    • Zdravím opäť, pánstvo. Po preštudovaní DP,  čo som mal spraviť hneď, som zistil, že F1 podľa všetkého ani origo RJ ťažného nemá. Odpajanie PDC realizuje spínač F216 v 13 pólovej zásuvke prívesu na aute. Aj som to otestoval a funguje to podľa diagnostiky, len neviem zohnať takú zasuvku, čo by taký spínač mala. Nemáte niekto prosím produktové číslo alebo info, kde sa da zohnať? Vopred ďakujem.
    • Číst umíš? Všechno tady máš popsáno...
    • Unik oleja motor CBZA pdozrenie ze tecie priamo klima kompresor, moze to byt ono? Dakujem za kazdu relevantnu radu . Jedna sa ale o VW Golf 6
  • Vytvořit nový...