-
Aktuální příspěvky
-
Ale to je v pořádku, to vím, že to neměří přesně. Ale vždy vylitla na 90 stupňů a držela. I naše druhá fabie to dělá a i oktávka to dělá. Ale fabie tahle to na 90 ani nedostane. Začalo to po rozvodech.
-
Původní Nexeny jsem letos vyměnil za Lassa Revola a auto je rapidně tišší a komfortnější.
-
To není chyba, ale vlastnost (bohužel) všech koncernových aut. Poslední škodovka co měřila "přesně" teplotu chladící kapaliny byla asi Felicia.
-
Nechtěl by mi to v Praze někdo zkouknout? Nebo v okolí? Diagnostiku mám, dokonce nejsem ani tak marnej, ale nějak mi blbnou měřené hodnoty, nebo s tím neumím Tohle jsem nikdy nepotřeboval. No ale tak odhadem si myslíte, že odešlo co? Vzhledem k rozpětí teplot, při jakých to ukazuje 90°C na budíčku, tak je možné, že tedy ten termostat? Ale je mi fakt dost divné, že ta ručička je zaseklá vždy ve stejné poloze. Jsem z toho akorát vytočenej.
-
Přesně tak, diagnostika a sledovat teplotní čidla + podívat se jestli umí vyčíst stav termomanagementu. Ručička je uprostřed od nějakého cca 75 °C a 107 °C, Možná by ještě pomohlo místo spotřeby přepnout na teplotu oleje, tu to ukazuje aspoň reálnou.
-