-
Aktuální příspěvky
-
modelove roky funguju ako u spalovakov ? vie sa uz co pride ako update MY2026 po celozavodnej dovolenke ? V katalogu sa spomina, ze maju prist ventilovane, tak ci nahodou.
-
mam celkom presne informacie , ak nenarazis na cloveka co sa venuje tomuto vo volnom case a nieco vie /taky clovek malokedy ma potrebu robis v AS / , tak ti to nerozbehaju nikdy myslis zrejme SFD ochranu od cca 2022 , nie je problem to urobit ... nahod si tam jager elektriku a pridi , urobi ti to chalan za 70e
-
Máš nepřesné informace. Autorizák mi dodělával pevné TZ na prvním karoqu a na druhém naráží na problém s kódováním. Jinak bych ho tam měl už dávno. Volal jsem si i do Škodovky v M. Boleslavi a tam mi řekli, že s tím nemají žádný problém, že vše záleží na ochotě daného škoda servisu. Proč nechci sklopné nebo odnímatelné TZ? Je to jednoduché. Nechci sklopné TZ, protože v případě, když není používané, tak musí být ze zákona schované. A já chci TZ pořád venku. Proto jsem si koupil auto, které má přípravu na montáž TZ, abych si tam nechal namontovat TZ dle vlastního výběru.
-
daj tam ferodo/trw a voz sa , za par korun to tam zhnije do roka ako vsetko ja uz by som si brembo na auto nedal
-