Přejít na obsah


  • Aktuální příspěvky

    • Je to normální chování. Regenerace u těchto motorů probíhá v rozmezí cca 200 - 350 km v závislosti na způsobu jízdy. Aktuálně mám najeto 220 tis. km a chová se to takto od novoty.  
    • ved predsa ak si majitel vozidla, v autorizaku ti povedia kedy a s cim bolo auto v servise. Cez skoda app vidis len kedy (pri akych km a datum) bola v servise, ked si stiahnes ten certifikat. Mne takto povedali vsetko co sa kedy dialo, dokonca aj prezutie kolies tam bolo od predch majitela. Ja som bol v IMPA (Panonska, BA)
    • Cize nemam sancu sa dostat k historii ukonov ktore mi urobili na mojom aute za ktore som im zaplatil? Nastastie mam faktury a svoju evidenciu, inak by som ani nevedel kedy mam ist napriklad na vymenu oleja v DSG alebo haldexe, lebo na displeji ti ukaze maximalne servisnu prehliadku a vymenu motoroveho oleja. Aj ked toto by mali vykonat podla servisnych prehliadok, stale nechapem preco nemam pravo vediet servisnu historiu. 
    • Když zákazník promluví, aneb proč  to s elektromobily nejde podle plánu. To je název článku, aneb komentáře ekonoma Miroslava Zámečníka, bývalého člena NERVu, i když asi zas tak nového se zde moc nedozvíme.....   https://www.hrot24.cz/clanek/komentar-kdyz-zakaznik-promluvi-aneb-proc-to-s-elektromobily-nejde-podle-planu?   PS:  Taky jste zaznamenali včerejší zprávu ČTK, že USA zvýšily clo na dovážené čínské elektromobily z 25% na  100%?  O něco podobného se pokouší i EU, ale těžko dnes srovnávat situaci a podmínky  USA a EU.  Američané  tímto chtějí určitě více podporovat  výrobu a prodeje domácích elektromobilů  ( a pravděpodobně  nejen elektromobilů) a omezit dovoz elektromobilů z Číny a taky berme v potaz  i to, že USA na rozdíl od EU nemají zatím žádný, i když tak jako v EU nepřímý zákaz prodeje spalovacích aut a nadále v pohodě jedou produkci  a i prodeje velkých spalovacích motorů. Těch dalších rozdílů v kondici, cenách a možnostech průmyslu USA a EU je v současné době vícero, takže nějaké urychlené následování tohoto kroku v rámci EU si myslím, že není tak lehce realizovatelné  a mělo by pro Evropu pravděpodobně daleko větší negativní následky než budou mít Američané.....   https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-usa-zvysuji-cla-na-dovoz-cinskeho-zbozi-u-elektromobilu-rovnou-na-100-procent-40471624
    • Blízko zrovna ne, Č. Budějovice.
×
×
  • Vytvořit nový...