Přejít na obsah

Elektrika

89 témat v tomto fóru

• 4 odpovědi
    • 3.5k zobrazení
    • 0 odpovědí
    • 2.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 3.4k zobrazení
    • 5 odpovědí
    • 5.1k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 6.9k zobrazení
  1. Light Assist 1 2

• 34 odpovědí
    • 16.4k zobrazení
    • 9 odpovědí
    • 4.9k zobrazení
    • 4 odpovědi
    • 5.9k zobrazení
  2. Nefunkčnost asistentů

• 2 odpovědi
    • 4.8k zobrazení
  3. vypnutie kessy

• 0 odpovědí
    • 3.8k zobrazení
    • 12 odpovědí
    • 9.4k zobrazení
    • 3 odpovědi
    • 5.5k zobrazení
    • 1 odpověď
    • 3.2k zobrazení

• Aktuální příspěvky

• Niekedy to nastavovanie bočných klínov ani otáčacích gumičiek na kapote nepomáha. Vtedy pomôže len povoliť 2 skrutky zámku zadnej kapoty v karosérií, sú to 2 šesťhrany 13ky a potiahnuť zámok aspoň 3mm hore a naspäť dotiahnuť. Treba dať pozor aby sa to posunulo len hore a nie do strán. Rapid liftback čo som mal sa mi zatváral ok, ale Octavia 4 limo nie, hneď od výroby to bolo zle musel som doštelovať. Našťastie som nemusel dávať dole plastovy kryt v kufri, kľúčom 13kou som sa dostal v pohode cez otvor zámku k tým skrutkám.
    • Na toto sa stazoval aj moj otec. Oproti ventilacii v Passate B8 toto vobec necitit. Este sme sa zamyslali nad tym, ci je chyba v tom, ze nebola spustena klimatizacia, no vetranie slo, takze v podstate do/zo sedadiel siel teply vzduch.
    • Konecne! Ja som odpozoroval ze sa nafúkne ked auto je zamknuté a chvilu stoji. Vtedy sa dofukne. Bude to celkova zvolávacka?
    • To by som už asi reklamoval, to je už hodne dlhá doba, tak dlho by to trvať určite nemalo. 
    • To bude tím že xiaomi dostalo nový ovladače usb. A ten driver si nerozumí s driverem androidu v autě. Pokud není nová aktualizace pro infoteinment a nejnovější máš asi to nerozběhneš. Pokud nepomůže povrtat se v nastavení telefonu. Usb hub v tomhle asi moc nepomůže, ale zkusit se to může.
  • Vytvořit nový...