Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• Ahoj, jdu pro radu, vypadá to, že mám špatné těsnění ventilového víka u Superbu 2, 1.8 TSi 118 kw, kód motoru BZB a chtěl jsem se zeptat jak to je řešené. Na eshopech mi u tohodle motoru nabízí jenom silikony, ale žádné těsnění, je možné, že se tam dává jenom na ten silikon? Díky moc
    • nevidím problém s 5w30. Pokud olej splňuje požadovanou normu. tvrzení 0w20 a originál filter muže být tahání peněz z kapsy zákazníka - můj názor   zkuste shell konfigurátor ( dívej taky poznámky a alternativní doporučení)  https://www.shell.com/motorist/find-the-right-oil.html#iframe=L21vdG9yaXN0L2ZpbmQtdGhlLXJpZ2h0LW9pbC9famNyX2NvbnRlbnQvcm9vdC9tYWluL3NlY3Rpb24vd2ViX2NvbXBvbmVudC9saW5rcy9pdGVtMC5zdHJlYW0vMTc0ODU5ODgwMDk2OC9jOTEwZDg3N2U0NjE0NWJjMTA3NTJhMDczZGJiNTNjOGIyMjQ5NjAzL2lmcmFtZS5odG1sIy9nYi9lbi1nYi9zZWFyY2gvdmVoaWNsZT9jYXRlZ29yeT1jYXJz
    • První bych viděl na problém s relátkem žhavení. Druhá je trošku komplikovanější. Škodovka k tomu má daný postup. Začal bych návštěvou autorizáku, aby zkontrolovali jestli je na tvou jednotku motoru aktualizace SW. Následně regeneraci dfka a kontrola snímačů. Pakliže budou snímače OK a bude se objevovat stále, tak bude potřeba výměna dpfka. V servisu ti doporučí co a jak.
    • Tak to je zaujimave, ja som sa nato nepytal, nechal som si standart servis 5r/100t km. Predtym som pozeral nejake video recenzie a v jednej tusim na motoringu spominal aj toto. A on prave spominal ze 30t je predpisane ale on odporuca 15t.  Teraz som aj kontroloval cez appku a je tam 30t alebo 2 roky.
    • Tak jsem pro legraci zkusil tu podnožku objednat také a abych měl dopravu zdarma, tak i ty kryty pedálů. Vyšlo to takto levněji než podnožka + cena dopravy. Cena celkem 314Kč. @Deliberator Nevím, buď jsi měl štěstí nebo jsem já hnidopich. Podnožka opět s hrbatým nerez plechem, v odlescích je to dost vidět (i když tentokrát těch hrbolatin je méně než při minulém pokusu a dalo by se to jakž takž zkousnout). Ty kryty podálů mají na bocích neskutečně odfláklé opracování hran plechu. Jeden roh zedřený a jinde zas ta hrana s otřepy trčí z plastu a je ostrá jak žiletka. V autě mám vše origo a tyto nedostatky tam ani náznakem nejsou. Jasně, co bych asi tak chtěl za tři kila. Ta "kvalita" odpovídá té nízké ceně. Ani jsem nezkoušel jak to drží na pedálech. Zahájil jsem na Ali spor, tak mi snad těch pár drobných zas vrátí. Zkusím to malým kladívkem a jemným zabroušením trochu poladit. Když se to nepovede (což je víc než pravděpodobné), poletí přinejmenším ty kryty pedálů do popelnice 😔.
  • Vytvořit nový...