-
Aktuální příspěvky
-
Dále musím pochválit ventilované masážní ergo sedačky, oproti třeba bráchovo Volvu XC90 mnohem lepší a kvalitnější. DCC podvozek je také úplně jinde oproti předchozí generaci, uvnitř mnohem méně hluku, pokud si připlatíte za paket pro špatné cesty, tak díky zakrytování podvozku auto neskutečně plachtí a je to znát na spotřebě. HeadUp displej promítající na sklo je také kvalitní, nehyzdí ho nějaká výsuvná plastová destička. V neposlední řadě Matrix světla, ty jsou na kategorii vozu vynikající. Audio Canton je také úplně jinde oproti K1. Super vec automatické zaparkovani, když vůz předem naučíte kam má zaparkovat, takže přijedu pred vrata a auto se mnou samo zajede do garáže 👌
-
Od MiroslavsIII · Vloženo
Zdravím, chtěl bych oživit po letech toto téma s dotazem....U staršího TSI s filtrem nahoře je filtr se zpětným ventilem, možná je to proto, že je filtr nahoře, tak ať celý jeho obsah nesteče až dolů do vany. Ale u novějšího motoru EA211(řemenový rozvod) je filtr klasicky dole, jako na jiných autech. Otázka zní, má a musí mít i tento filtr podobný zpětný ventil jako u staršího motoru a je i tato olejová tlaková soustava tak náchylná na správnou fci zpětného ventilu, jako u staršího typu motoru, kde se všude doporučuje použít kvůli spolehlivému zpětnému ventilu výhradně originál VW filtr? Možná jsem jen neznalý a zpětný ventil má z principu funkce skoro každý olejový automobilový filtr. Měnil jsem si včera olej sám a filtr mi dle VIN v obchodě dali nějaký černý, asi obyčejný, značky MANN ve žluté krabičce. Motor mi po startu taky jede cca 1-2s hlučněji, což chápu, že je to vlastnost, kdy steče olej z přestavovače a hydroštelů. Za tepla už je to celkem tiché. Mám najeto 185tis. Po výměně oleje+filtr, při prvním startu jel motor hlučně snad i 6s, než si to celé natáhlo nový olej a než se zaplnil filtr....což je klasika u každého auta. Je snad u EA211 nějaký jiný způsob výměny oleje, kdy se musí udělat/použít něco navíc? Děkuji -
Od Petr Svetr · Vloženo
standardně to nelze, ale u kterehokiliv prodejce ti to řeknou -
Myslím, že u carplay můžu vypnout i BT, tam se volá přes apku v carplay. u android auto je BT na rádiu ale potřeba jak říkáš. Zkusím nejprve vypnout a uvidím. Objednal jsem tohle:
-
Zdravím mám chvíli superba 3 a vzhledem k tomu, že se mi stalo, že jsem vjel do garáže, kde jde opravdu o milimetry a asi se spustila regenerace, chtěl jsem vyzkoušet tady popisované možnosti, abych zabránil ničení DPF filtru. No nevím, já těmto věcem vůbec nerozumím dovedu zkontrolovat kapaliny, dolát naftu a tím to asi tak končí. Přesto jsem se dostal až tady viz scany první je po spojení s autem, ten druhý když už asi po šesté opakuji refresh. a jsem v koncích mohl by mi někdo poradit, jestli to je tou free verzí , nebo autem?? nebo co mám ještě zkusit . Děkuji všem za pomoc.
-