Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ostatní

Co se jinam nehodí a týká se ŠKODA 105, 120, 135 a 136 atd...

1. Zahájeno uživatelem jarda109283,

Čus lidi, mam svojí 120cu a mam v ni tachometr bez otáčkoměru, který má navíc někdy náladu a tiká furt. Chtěl bych proto koupit někde na vrakáči tacho jiný a rovnou s otáčkoměrem. Pujde to připojit a bude ukazovat otáčky?? Děkuji

• 1 odpověď
    • 6,8tis zobrazení
  2. Zahájeno uživatelem jarvisss,

Zdravim, lidi prosim. Koupili jsme 105ku, a potrebuji poradit s udrzbou atd. Hlavne se mi nelibi spotreba 15litu na 120kilometru a co jsem zatim koukal na internetu tak normalni spotreba je ve meste okolo 8l a mimo mesto okolo 7 tak sem se hlavne chtel zeptat jaky upravy ovlivni spotrebu nejvic. Diky:D

• 8 odpovědí
    • 3,1tis zobrazení
  3. Zahájeno uživatelem simlik,

Ahoj, nabízím plakáty s auťákama včetně tisku a případně dopravy. Pokud bude zájem můžu udělat i jiný modely. Jukněte na http://www.posterbar.cz pro kompletní nabídku. Ceny 400 - 500Kč dle materiálu.

• 0 odpovědí
    • 3,7tis zobrazení
  4. Zahájeno uživatelem lubo52,

Ahoj sehnal jsem si otáčkoměr ze 120 Lumen jen ho chci připojit na úpně jiný motor nevite kampatří +12 zem a kabel z cívky? ze zadu 3kontaky vedle sebe , ale nepopsané díky

• 0 odpovědí
    • 2,5tis zobrazení
  5. Zahájeno uživatelem chumeck,

zdravím,koupil jsem starou Š130L, ale nikdy jsem ji neměl a když jsem potřeboval natankovat, tak jsem zjistil, že neumím otevřít nádrž , poradíte někdo pls? Vsunu tam klíč, otočím doprava o 90stupňů, to víko u toho nedržím, takže se občas protáčí, než se mi povede ten klíč otočit o 90stupňů. Až ho otočím, tak začnu točit víčkem doleva, ale za chvilku mi to cvakne, jako při zamykání nádrže a nejde to dál. Díky.

• 4 odpovědi
    • 15,3tis zobrazení
  6. Zahájeno uživatelem Charbukow,

Ahoj všichni Uvažujeme o koupi auta za 20tis+/-. Svého času jsem měl Rapida 136 a musím říct, že mě to k němu pořád táhne. To auto má prostě sportovní duši a to se mi na něm líbí. Krásně se v něm jezdilo a až na drobnosti si nevzpomínám, že by s ním byl problém. Mám na něj prostě super vzpomínky. Otázka zní, jestli ještě dnes má smysl znovu koupit Rapida...? Vím, že nejlepší jsou 136 z posledních let, takže o jiném ani neuvažuji, ale nevím, jak dlouho ještě bude možné u nich prodlužovat STK, jak je to s náhradními díly, servisem, nevím, jak je to teď s palivem, jestli se v tom dá jezdit na Natural, jestli se v tom dá vyjet za hranice atd. A pokud nedoporučíte Rapida,…

• 34 odpovědí
    • 12,9tis zobrazení
  7. Zahájeno uživatelem michel34,

ako otvorit kufor na 120-tke ked sa mi roztrhlo lanko

• 2 odpovědi
    • 2,9tis zobrazení
  8. Zahájeno uživatelem ŠEBLEF,

Máte někdo skušenosti se zabudováním motoru s feldy nebo octavky (1.6, AEE) do Škodovky? Vím že se dá koupit mezikus mezi převodovku a motor, ale nevím, jak mám vyřešit to, že škodovky mají hřídel mezi převodovkou a motorem ukotvenou v motoru pomocí ložiska v klice. Ale jak to mám zajistit v motoru AEE? Mám nechat do kliky vysoustružit otvor pro ložisko? Děkuji

• 22 odpovědí
    • 11,3tis zobrazení
  9. Zahájeno uživatelem vwCharlie,

opravdu nádhernej kousek,nebojím se říct,že takových kousků je jako šafránu a dokázal bych je napočítat na prstech jedné ruky.

• 1 odpověď
    • 2,8tis zobrazení
  10. Zahájeno uživatelem maca,

toto jsem našel na jednom škoda foru... škoda 105 pick-up

• 10 odpovědí
    • 6,1tis zobrazení
  11. Zahájeno uživatelem peterg,

Viete čo to je?

• 2 odpovědi
    • 2,6tis zobrazení
  12. Zahájeno uživatelem Radek2007,

Zdravím všechny uživatele a přispěvovatele tohoto fóra. Mám dotaz, nemáte někdo naskenovanou technickou literaturu ke Š-120GL? Moc by se mi to šiklo. Děkuji vřele každému.....

• 2 odpovědi
    • 3tis zobrazení
  13. Zahájeno uživatelem martin jochec,

zdravim chlapi, chtel bych si koupit skodovku(jsem zacatečník budu teprv delat ridicak) ale tatka mi radil že se da dobre upravit když se tam daji bombirovane pisty... tak se chci zeptat jestli nekdo nemá doma nebo nevi kde by se daly koupit... a jeste bych mel zajem o nekoho kdo by mi tu skodovku pomohl upravit.. (motor) diky martas

• 5 odpovědí
    • 3,9tis zobrazení
  14. Zahájeno uživatelem miro84,

Nevíte někdo o nějakém e-schopu, kde by se dal koupit model Škoda 110R nebo 130RS je to otcův sen , tam mu ho chci koupit k vánocům alespoň jako model

• 2 odpovědi
    • 3,5tis zobrazení

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.