Červená kontrolka měření tlaku oleje. Blika a pipa, cas od casuu nahodile. Bylo meneno olejove cerpadlo, komplet rozvody vcetne remenu od olejoveho cerpadla, olejovy filtr, senzor tlaku oleje, olej vycisten, motor vana vsechno vycisteno. Pred casem vylitaly 2 vstriky, bylo opraveno, ale nejspis spatne, nasledujici automechanik zjistil, ze tam zapomeli dat tesnici gumicky a ze tam dali vetsi podlozky (Pro 2.0 TDI) takze to "podfukovalo" Nicmene i po teto oprave to stale hlasi viz popis vyse. Hladina oleje je ok. Tlak, kdyz byl meren, tak byl podle tabulek. Kabelaz k cidlu promerena a ok, i bez znamek poskozeni.
Jedna se o Octavia 2, 2013, 1.6 TDI
Já se můžu připojit. Stejné problémy.
Mě také vyměněna již podruhé jednotka OCU. Od té doby klid a auto se připojí k netu skoro hned.
A ten nový díl je inovovaný, jelikož starý měl HW revizi H12 a ten nový má H14. První výměna byla H12 na H12, teď H14.
Má to změněné i objednací číslo, ale i nové objednací číslo existovalo v H12.
Aktuálně to funguje perfektně.
Je to už více než rok, co Porsche představilo první varianty modelu 911 generace 992.2, ale modelová řada stále zdaleka není kompletní. Po uvedení faceliftovaných modelů GTS, Carrera, Targa a GT3 se v nadcházejících měsících očekává další verze. Generální ředitel Oliver Blume během pololetních konferenčních hovorů o výsledcích hospodaření oznámil, že Turbo S by se mělo objevit koncem tohoto roku. Pravděpodobně se objeví i model bez generace S. Co dalšího víme? Šéf Porsche také zopakoval, že Turbo S bude mít hybridní pohon. To by nemělo být velkým překvapením, jelikož bývalý finanční ředitel Lutz Meschke prozradil, že 992.2 Turbo S bude […]
Článek Nové Porsche 911 Turbo S debutuje letos. A bude to hybrid se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz.
Zobrazit celý článek
Ve verzi 8.4.0 a Androidu 15 je vše v nejlepším pořádku.
Dokonce i kontrola pozice zaparkovaného auta sedí na metr přesně na rozdíl od podivností v minulém týdnu.
A čerstvě po aktualizaci (když marskama píše, že i v poslední verzi OK) na 8.4.1. taky vše OK.
Ahoj mám s4 liftback a cca od 80km/h mi piští zpětná zrcátka - při otevřeném okně je to dost randál (podobný jako dělají příčné zahrádky na střechu) a občas je to slyšet i se zavřenýmu okny. Dělá vám to to samé? Nejlépe je to slyšet na okreskách v otevřené krajině a naopak ve městě a v závětří to nic nedělá)...