Přejít na obsah

Elektrický pohon

ENYAQ iV nabízí dvě různé kapacity baterie a čtyři výkonové stupně od 132 do 225 kW

Podkategorie

1. ENYAQ iV 60 (62 kWh)

Motor o výkonu 132 kW, Zrychlení za 8.9 s na 100 km/h a Max. rychlost 160 km/h

• Žádné příspěvky
  2. ENYAQ iV 80 (82 kWh)

Motor o výkonu 150 kW, Zrychlení za 8.7 s na 100 km/h a Max. rychlost 160 km/h

5

• Aktuální příspěvky

• Červená kontrolka měření tlaku oleje. Blika a pipa, cas od casuu nahodile. Bylo meneno olejove cerpadlo, komplet rozvody  vcetne remenu od olejoveho cerpadla, olejovy filtr, senzor tlaku oleje, olej vycisten, motor vana vsechno vycisteno.  Pred casem vylitaly 2 vstriky, bylo opraveno, ale nejspis spatne, nasledujici automechanik zjistil, ze tam zapomeli dat tesnici gumicky a ze tam dali vetsi podlozky (Pro 2.0 TDI) takze to "podfukovalo" Nicmene i po teto oprave to stale hlasi viz popis vyse. Hladina oleje je ok.  Tlak, kdyz byl meren, tak byl podle tabulek. Kabelaz k cidlu promerena a ok, i bez znamek poskozeni.      Jedna se o Octavia 2, 2013, 1.6 TDI
    • Já se můžu připojit. Stejné problémy. Mě také vyměněna již podruhé jednotka OCU. Od té doby klid a auto se připojí k netu skoro hned. A ten nový díl je inovovaný, jelikož starý měl HW revizi H12 a ten nový má H14. První výměna byla H12 na H12, teď H14. Má to změněné i objednací číslo, ale i nové objednací číslo existovalo v H12. Aktuálně to funguje perfektně.      
    • Je to už více než rok, co Porsche představilo první varianty modelu 911 generace 992.2, ale modelová řada stále zdaleka není kompletní. Po uvedení faceliftovaných modelů GTS, Carrera, Targa a GT3 se v nadcházejících měsících očekává další verze. Generální ředitel Oliver Blume během pololetních konferenčních hovorů o výsledcích hospodaření oznámil, že Turbo S by se mělo objevit koncem tohoto roku. Pravděpodobně se objeví i model bez generace S. Co dalšího víme? Šéf Porsche také zopakoval, že Turbo S bude mít hybridní pohon. To by nemělo být velkým překvapením, jelikož bývalý finanční ředitel Lutz Meschke prozradil, že 992.2 Turbo S bude […] Článek Nové Porsche 911 Turbo S debutuje letos. A bude to hybrid se nejdříve objevil na SKODAHOME.cz. Zobrazit celý článek
    • Ve verzi 8.4.0 a Androidu 15 je vše v nejlepším pořádku. Dokonce i kontrola pozice zaparkovaného auta sedí na metr přesně na rozdíl od podivností v minulém týdnu.   A čerstvě po aktualizaci (když marskama píše, že i v poslední verzi OK) na 8.4.1.  taky vše OK.  
    • Ahoj mám s4 liftback a cca od 80km/h mi piští zpětná zrcátka - při otevřeném okně je to dost randál (podobný jako dělají příčné zahrádky na střechu) a občas je to slyšet i se zavřenýmu okny. Dělá vám to to samé? Nejlépe je to slyšet na okreskách v otevřené krajině a naopak ve městě a v závětří to nic nedělá)...
  • Vytvořit nový...