Přejít na obsah

• Aktuální příspěvky

• ktore brzdy ides menit? aky material si zvolil, ze ta to vychadza na 10? ved to je 400 eur, to sa mi nezda...
    • bezna prax. ja som si nosil diely pri oploch aj pocas zaruky. nacenil som diely v opli, kde vedeli vyrobcu tak som poprosil nech mi doplnia a ked som chcel kvalitnejsie, ci lacnejsie diel som doniesol podla cisla co som mal. EU to uz roky dozadu osetrila zakonom a zaruka ti plati nadalej. teda tu pri tej 5rocnej to bolo inak. tak isto som si brzdy doniesol teraz na scalu. nechcel som to blato co tam bolo a doniesol som si vlastnu znacku a dal vymenit u nich. praca vysla na nejakych smiesnych 35 eur cca. neautorizaky auta nenosim. uz i jazdenku som po kupe nosil do autorizaku s vlastnymi dielmi. neviem ako skoda, ale predchodca mal knizku v servise, kde boli ukony - casy pre jednotlive ukony normovane, kolko je max. casovych jednotiek co mozu uctovat. takto ma napriklad stali vymeny rozvodov-praca okolo 65 eur pri G modeli a 75 eur pri J modeli. neautorizak mi vravel ze hodka 20 eur, vymena 2h a suma 120-150. ked som sa pytal ze 2x20 je odkedy 120, tak mi povedal, ze oni rozvody nebudu robit za tie peniaze a ked mi ukazal co by tam dali a ze svoj material nemozem inak priuctuju k praci dalsiu 100ku, tak mi bolo jasne, ze kam to auto dam. a vyhoda, vzdy pri predaji som mal komplet servisnu historiu auta z autorizaku. kazda grancka, kazda vymena brzd, rozvodov. reklamacie a zarucne ci pozarucne opravy som nemal predtym takze krasna cista historia vysla so servismi s udrzbou a poistnymi udalostami ak boli    
    • Pokud se týká výškového nastavení předních světel, tlumená na novém autě svítila velmi nízko. Zajel jsem na STK na regloskop a požádal, jestli si mohu zkontrolovat světla. Imbusem jsem potočil  regulační šrouby a  přední světla si seřídil. Nikoho neoslňuji, nikdo na mě nebliká. Seřízení z továrny bylo nevyhovující, v noci jsem na tlumená viděl pár metrů před auto, to bylo až nebezpečné. Nyní jsem spokojen. Jinak mám matrixy. Asi zde bude spousta naježených kritiků - komentáře si nechejte pro sebe, stejně je neberu v potaz. Pro mě je důležité večer vidět. ( žádné kódování, žádný počítač - jen mechanicky přizvednout)
    • Je to odvětrání předních světlometů. 
    • to by bylo ideální, ale nevím, jak by se na to tvářili Dívám se, že za orig. díly bych dal v eshopu skoro 10 tis., takže ono těch 16 asi bude opravdu taková běžná cena. Možná by to někdo za dvojku vyměnil takže 12 garáž vs 16 autorizák, volím autorizák.
  • Vytvořit nový...